onsdag 12. april 2017

Luftmadrass med elektrisk pumpe

Expe Thermarest og Mammut m. Sjekk vårt enorme utvalg på lager! Søk elektrisk pumpe luftmadrass. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service!

Noen har innebygd elektrisk pumpe ,. Hvis du kjøper en luftmadrass uten innebygd pumpe , kan du naturligvis kjøpe en luftpumpe som passer til madrassen. Ekstra høy (cm) luftmadrass med veluroverflate, slitesterke vegger og en integrert elektrisk pumpe som både blåser den opp og pumper ut luften på noen få. Stort utvalg luftmadrasser med og uten elektrisk pumpe.


La gjester sove mykt og godt om natten, eller gi deg selv bedre søvn på reiser, på campingen eller overnattinger på en luftmadrass med innebygget pumpe. Klassisk pumpe som enkelt fyller luftmadrasser, badeleker etc. Dobbeltvirkende pumpe til oppblåsing av f.

Tre pumpemunnstykker følger med. Denne hendige enkle luftmadrassen er i praksis en oppblåsbar seng når du er på tur. Den tar liten plass i tursekken. Oppbevaringsveske inkludert. Oppladbar luftpumpe med trykkmåler.


Det du trenger av munnstykker til din luftpumpe. Finn de beste prisene på nettet. Bestway luftmadrass dobbel inkl. Luftmadrassen er fremstilt. Med denne Intex luftmadrassen kan du ikke ta feil!


Enten du ønsker å bruke den til camping eller som en gjesteseng til dine husgjester. Oppblåsbar gjesteseng med innbygd hodepute og innebygd elektrisk pumpe. Den har en inbyggd elektrisk pump med steglöst reglage och effekt på 2V. Tykk luftmadrass med myk, flosset flate som er behagelig å ligge på.


Innebyg elektrisk pumpe som fyller og tømmer madrassen enkelt og raskt. På denne side finder du f.

Har din luftmadras ikke en indbygget pumpe , kan du selvfølgelig også finde forskellige typer af disse her på siden. Leveres med transportveske. Jeg vil ikke ha noen elektrisk pumpe. Jeg kan klare meg med luftmadrass , isolerer heller med et vanlig skumgummiunderlag under om det er kaldt på bakken.


Denne luftmadrassen er enkel å blåse opp, enten med manuell eller elektrisk pumpe (tar ca 1-min med elektrisk pumpe ). Den kan greit brettes sammen og fraktes med. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg