mandag 24. april 2017

Spax skruer

Salg til privatpersoner og fagfolk. Se utvalget fra på P-lindberg. Finn vår kontaktinformasjon her. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service!


SPAX skruer i fuld sortiment.

Uanet om det er Torx, Pozi, PZ Phillips i både Linsehovedet, Undersænket, Panhead eller Flangehovedet. Spax-skruer , Spax-skruer. Vi bruker cookies for å optimalisere innholdet for deg.


Sikker bits-skru forbindelse, god uttreksverdi, ren forsenking og hindrer at trevirket kløyver seg. IDG Tools er din profesjonelle partner på industriverktøy. Vi besøker dere med en verktøybutikk på hjul, så slipper dere reisene og ulike leverandører.


We are the partner for handymen and do-it-yourselfers. Alle skruer i dimensjone fra 5x70mm-6x150mm.

Industriverktøy Norge as - Treskrue FZB med Senkehode for Torxbits T20. Selvborende skrue for elementer og varmvalset stål. Generelt om skruer : En skrue brukes når man vil ha en enkel og sterk sammenføyning, og når man vil unngå knirkende gulv.


I trekonstruksjoner er uttrekksverdiene. Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. HUSK: Alle ordre over 40- er fragtfri, sendt med GLS til brofaste øer.


Byggmakker har et meget bredt utvalg av skruer av alle salg, alle størrelser og til alle underlag og materiell. Usikker på hva du trenger, snakk med en av våre. Beslagteknikk leverer et bredt sortiment beslag til kjøkken og baderoms produsenter, møbelindustrien, og innredningsprodusenter.


Bolte – DK’s største leverandør af Bolte til erhvervslivet Hvad enten du mangler bolte til onshore, offshore, vind eller gas industrien kan vi hjælpe. Kjempe Utvalg - God Kvalitet Shop enkelt online her! Overflade: A2J Forzinket (blå).


Det som har vært problemet med skruer fra Biltema er at skruene er bløte i metallet og kryssporene lett ble. Harstad Trading - Vår fagkunnskap - din trygghet. Torx, med borspiss og senkhode med skjær.


Stort sortiment af skruer - indendørs og udendørsskruer, tagskruer, montageskruker, gipsskruer og mange flere.

I Middelfart beskæftiger vi ca. Virksomheden er opdelt i 5.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg