torsdag 20. april 2017

Luna navn

Databaseserveren ser ut til å være midlertidig nede! Prøv gjerne igjen om en liten stund :) Vennlig hilsen norskenavn. Det flotte navnet man kunne tenke seg til gutten sin, viser seg kanskje å egentlig være et jentenavn. Vilje, som var navn på en gu får bare noen. Statistisk sentralbyrå (SSB) har hovedansvaret for å dekke behovet for statistikk om det norske samfunnet.


Mytologiske navn Velg navn fra mytologien Hva med å kalle opp barnet etter kjærlighetsgudinnen Freja eller tordenguden Tor? Månen har selvsagt vært kjent siden forhistorisk tid. Det avhenger av hvor hardt angrepet barnet er. Ettersykdommer som lungebetennelse, gjør at det kan lønne seg å holde barnet hjemme til. Du kan trygt gå for Grete, Bjørg eller Jan hvis du ønsker et sjeldent navn til barnet ditt.


Det er ikke alltid like lett å velge navn til hunden. Luna er også et dansk pigenavn. Nå er det en trend med korte jentenavn som slutter på -a. HAVGUD: Det er kanskje ikke så mange foreldre som vil velge navnet Neptun til sin håpefulle, men det er mange andre romerske navn å velge mellom.


Noen navn kommer som et skud og faller som en stein etterpå. Andre navn er solide og holder seg lenge uten å få et motepreg. Her er flere hundre slitesterke navn.


Synes du alle de fine navnene er for populære? Navneforsker Ivar Utne gir deg navnene som passer godt nå, og som ikke er særlig populære – men kanskje burde. Populariteten til tross: Bare prosent av jentene fikk navnet Nora, og prosent av guttene fikk.


Er også for å gi barnet et helt vanlig navn som gjør at jenta ikke blir presset ut av venneflokken for senere. Måne, sorry at jeg er litt. Vi har sendt dig en e-mail med et bekræftelseslink.


Dit nye password træder i kraft, når du klikker på dette link. GLAVA LUNA BÆREPROFIL T15. Da dette bildet ble tatt var alle norske kyr ute på beite om sommeren, og alle hadde sitt eget navn. Mira er norges mest populære navn på hun mens Felix topper listen over de mest populære navnene på katt. Her finner du Norges vanligste navn på hund og katt.


Nettopp derfor har vi valgt det enkleste og fineste navnet vi kan tenke oss: En pizzeria. Denne navneguiden er også et artig sted å få inspirasjon til den nyes navn dersom tipsene i oversikten her. På grunn av mange bidrag ifra dere har jeg lagt ned muligheten til å sende inn navn inntil jeg har rukket å legge ut alle de.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg