fredag 23. juni 2017

Dusjhylle hjørne

Se vårt store utvalg her, og få detaljene på plass på ditt baderom! Finner du ikke det du er på jakt etter? Ta kontakt med vår kundeservice. Dusjhylle for hjørne forkr.


Sammenlign priser i mer enn 3butikker!

En dusjhylle i full høyde for kabinett eller hjørne , med seks trådkurver som dekkes av dør når dusjen ikke er i bruk. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg.


Sjekk priser på dusjhylle hjørne hjørne. Praktisk dusjhylle med teleskopstang. Med denne slipper du å skru fast hyller i dusjhjørnet ditt. Ingen flere hyller med sugekopper som ramler ned.

Forbehold om feil i tekst, priser og bilder. Fraktkostnader kan tilkomme. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette!


Rustfri dusjhylle med to hyller som henges på f. Gir ekstra oppbevaringsplass i dusjen! Liten praktisk dusjhylle som er lett å plassere og som kan flyttes etter behov. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. I Royal Designs utvalg av baderomsinnredning finner du dusjhylle.


Boston Dusjkurv for hjørne i mattbørstet rustfritt stål. ClassicLine-såpehyllen leveres som komplett sett som monteres på veggen i et hjørne. Vis alle produkter Oppfyll drømmen om det perfekte baderommet.


Beregnet for å henge over dusjkabinett og har kroker på undersiden. Baderomstilbehør er badets smykke. Har du mindre bad kan tilbehøret også hjelpe deg å spare plass.


En smart regel når du skal velge utstyr er å følge en serie. Nettbutikk med Dusj og Dusjløsninger for alle typer baderom.

Alltid gode tilbud på et stort utvalg av kjente merkevarer. Rask levering og full returrett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg