torsdag 22. juni 2017

Jotun heftgrunning

Maxbo har stort utvalg av lakk og malingprodukter. Alt av lakk til interiør og gulv. Produktet hefter og fyller godt, samt at den er enkel å påføre og tørker raskt.


Grunning med gode heftegenskaper og som kan brukes på de fleste underlag. Male gulv, tak, list eller vegg?

Finn ditt nærmeste byggevarehus for å få riktige varer, priser og lagerstatus. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Produktet fyller godt, er lett å slipe og gir et godt underlag for overmaling. En grunning med gode heftegenskaper til de fleste underlag.


Tørker raskt - Fyller godt og er lett å slipe - Lukter lite. Universalgrunning med gode hefteegenskaper. Det er mulig det finnes bedre grunninger,. Er det stor forskjell på heftgrunning ?

Da påføres et strøk med Vinyl Primer som fungerer som både forsegling og heftgrunning. Produktet er lett å stryke, tørker meget raskt og gir et godt underlag. Tak misfarget av sot, nikotin e. Underlag som allerede er behandlet, trenger ikke å grunnes, men overflaten bør mattslipes. JOTUN Heftgrunning universal.


Som toppstrøk velger du LADY Supreme Finish :-). At gardinene dine vipper over i lilla kan bli fint inntil denne fargen,. Original Heftgrunning til dør, list og panel. Hurtigtørkende grunning til innendørs bruk.


De har sikret seg ved å skrive på spannet. Brukes på alle flater med behov for sperring og kvistlakk, på. Jotun Sens er vår helsemaling,. Beckers Heftgrunn er beregnet på harde, ikke sugende underlag, for eksempel industrilakkerte og forsinkede overflater.


Teknisk datablad - Norwegian (no) HMS datablad - Norwegian. Toppstrøk: x Lady Supreme Finish. Lett sliping mellom strøkene anbefales for best sluttresultat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg