fredag 2. juni 2017

Prym tang til trykknapper

Finn prym tang til trykknapper. Tang til trykknapp PRYM 14mm. Varen er på lager - Forventet leveringstid er 7-hverdager Pr. Tangen egner seg best til bruk på kanter og.


Dette er det lille verktøyet som trengs for å kunne bruke tanga til plast- trykknapper.

Disse nettsidene bruker cookies som er små tekstfiler som lagres på din enhet når du bruker nettsidene. Cookies brukes for å gi deg den beste brukeropplevelsen og. Dette er en tang som på en enkel måte fester trykknappen til stoffet du ønsker. Kan også brukes på maljer og niter. Kjøp PRYM -tangen og hold deg til plastknappene i størrelse 20.


Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Nordens største utvalg av tilbehør til hjemmeelektronikk.

Kommer i en spesial turkis utgve MED innsats for trykknapper. Metalltrykknapper kjøpes engang med verktøy. Andre størrelser må kjøpes i tillegg.


Fraktfri levering av maskiner - Få varene levert med faktura eller delbetaling. Trykknapper til stoff blir flittig brukt av norske strikkeentusiaster. Vario tang fra PRYM til f. NOK Mengderabatt: Fra -NOK. Prym Color snaps tool set.


Gratis fragt ved køb for over 50kr. Det skal du huske at købe ved siden af, hvis de. Tripoden kan nå, der hvor en. Deler til tang for trykknapper av plast. Praktisk verktøysett for VAR.


Verktøy til trykknapper i plast 1mm 300. Vet ikke hvor du får kjøpt tang til dette! Hør med de som selger kalesjer når jeg kjøpte kalesje fra statene kom trykknapper og kjefter til å sette på.

Passer ikke til KAM knappepresse. Med en PRYM hultang og VARIO tang er det ingen sag at få trykknapper i tøjet. Se med hvor nemt det kan gøres. Du kan her finde tilbehør til forskellige hobbyprojekter i form af trykknapper og tilhørende universal tang. Vi bruger dit navn og anmeldelse til at vise offentligt på vores website.


Din e-mail er for at sikre, at vi har mulighed for at komme i kontakt med dig. Stort udvalg - lave priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg