torsdag 22. juni 2017

Sagbruk motorsag

Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker. Sjekk ut sagbruk motorsag.

Vi selger Jigg for motorsag. Her kan man med enkelhet produsere kledning, konstruksjonsvirke, laft og benker. Sagbruket har en kompakt og lett utforming.


Passer de fleste motorsager med doble sverdbolter. For best resultat brukes en motorsag med mer enn cm³. Er det noen som har erfaring med Stihl sin elektriske motorsag , om dette lar seg gjøre og om den vil tåle den harde belastningen?


Mange av våre kunder har sitt sagbruk stasjonært oppsatt.

Du kan også ta med deg Solosagen og stille den opp der tømmeret ligger,. Tenker da spesielt på sagbruk hvor man bruker motorsag. Flere forskjellige varianter. Se utvalget fra på P-lindberg.


Finn vår kontaktinformasjon her. Med en liten investering i tilleggsutstyr, kan motorsaga gjøre nytte som et lite sagbruk , og du kan selv skjære lekter, bord og planker til en brøkdel av prisen du. En motorsag fra Husqvarna vil gi deg kraft, ytelse og design som dekker dine behov, uansett hva det er.


Prøv å kløyve med motorsag så ser du noe av begrensningen. Det går veldig langsomt sammenliknet med å kappe. En annen sak er at det blir mye sagmugg. Ingen andre sagbruk har flere tidssparende funksjonaliteter.


IKRA Motorsag Bensindrevet. Groway Tømmerstokkholder 1. På Mascus kan du både selge og kjøpe brukte Mobile sagbruk. Det finnes ett stort utbud av Mobile sagbruk av flere olike merker og.

Sagvogn med Stihl 0motorsag ( ccm -hk). Kurs i Drift av sagbruk vart gjennomført på Løten 4. God stemning blant kursdeltakarane som fekk med seg mykje nyttig kunnskap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg