tirsdag 27. juni 2017

Jotun drevspray

Drevspray er et stort samtaletema blandt båteiere. Aqualine Optima fra Jotun er et testvinnende bunnstoff for drev og andre lettmetalldetaljer. For drev, propeller, flaps og andre.


Suveren dekkevne og unik effekt mot begroing. I år har vi sjøsatt to propeller som vi har behandlet med drevspray og to uortodokse utfordrere. Produktenes lagerbeholdning oppdateres en gang i døgnet.

Vi tar forbehold om avvik, spesielt ved lav beholdning. Ved spørsmål ta kontakt med din lokale butikk. JOTUN DREVSPRAY AQUALINE OPTIMA SORT. Legg til i min ønskeliste. Registrer deg eller logg inn for å bruke ønskelister.


Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til. I laboratoriet til Jotun forskes det på hvordan både båten din og verdens største skip skal gli lettest gjennom.

Selvpolerende kobberfritt bunnstoff for hekkaggregat,seilbåtdrev og andre lettmetall komponenter under vannlinjen. Av det jeg har fått høre av marinaer er jotun sin drevspray den. Lett påføring og rask tørketid.


Skal benyttes i system med yachting Aqualine. Gir god hefte til såvel underlaget som til de påførende strøk drevspary. Et selvpolerende bunnstoff basert på spesialbindemidler.


Stort lager med rask levering og Prisløfte. Stockholms mest centrala butik för båttillbehör. I vår butik hittar du allt du behöver i tillbehör till din båt. Få de senaste nyheterna och erbjudandena från Hjertmans. G enom att prenumerera på nyhetsbrevet samtycker du till att Hjertmans behandlar din.


Rengjør teaken og gir tilbake den gyldne fargen. Finns de nån riktigt bra drevspray i svart som håller borta tulpanerna ! Hempel eller Sea – Jet, Jotun eller International,. Jeg mistenker i tillegg at årets drevspray er bedre enn den gamle.


Sammenlign priser og læs anmeldelser af Jotun Maling. Klik her og find den bedste pris nu!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg