mandag 19. juni 2017

Strøvogn

Vi tilbyr spreder og strøvogn for sand og salt. GardenTools har spreder og strøvogn som gjør det enkelt å strø salt, sand og gjødsel. Med denne kan du så plen eller gjødsle på en enkel måte. Hos MAXBO finner du trillebår, strøvogn og trommel av høy kvalitet. Universal strøvogn Classic 3- Gardena Gardena universal- strøvogn som kan brukes til spredning.


Kjøp hageredskaper på nett eller i butikk.

Hjulgående strøvogn bygget etter tilhengerprinsippet for maksimal strøkapasitet. Vi har nå strøvogn fra Finn. Høykvalitets strøvogn til fin grus, salt, san skjellsand. Vi leverer sprederutstyr fra kvalitetsprodusenten Falköping.


Sprederne er driftssikre, stabile, og solide. De utfører jobben godt og er utviklet basert på over 50. Velkommen til oss på Jula! Oppdag hva vi kan tilby deg!


Sandsprederen er solid bygget i stål over det hele.

Trillebår, spreder og strøvogn for glatte forhold. Kvalitets strøing av salt, singel, sand. For glatte veier, fortau og gårdsplasser. Tak til Robotgressklipper.


VAMA strøvogn er er bygget for proffbruk med sin kraftige ramme og hydraulikkmotor for drift av valsen og omrører. Grouw Strøvogn ltr 79-Inkl. MVA Hagro Håndsåer 21-Inkl.


Sammenlign priser og læs anmeldelser af strøvogn Haveredskaber. Klik her og find den bedste pris nu! Perfekt til kontrollert strøing av fortau og gangveier. Til spredning av strøsan plenfrø, gjødsel osv. Strøvogn L - Freund Strøvogn med trinnløs regulering og en spredningskapasitet på 2-meter.


Søk etter strøvogn på Kelkoo. Er det noen som har erfaring med NC eller TOKVAM strøvogn ? Skal brukes til å strø fylkesveier med. En ny strøvogn beregnet på entreprenørmarkedet er klar fra Fransgård Maskinfabrikk. Du kan bruke sprederen hele året. Minimal anstrengelse uten søl.


Velg fra forskjellige modeller som passer til dine behov.

En strøvogn kan både bruges til græsfrø når der skal såes græs eller om vinteren når der skal saltes. Plantasjen er den ledende kjede innen hagesentersegmentet i Norge, fordelt på butikker fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg