fredag 16. juni 2017

Morgendis jotun

Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. Vi bruker informasjonen til. Morgendis – en lys nøytral grå tone. Dette er en farge som forblir grå om det er sol eller regn ute.


Den heller hverken mot lilla, rosa eller blå,.

Det skal vel være en farge som er helt grå, men hos oss har den et skjær av. Fargekartet kan du enten hente hos din nærmeste fargehandler eller du kan bestille det på jotun. Denne Pinnen ble oppdaget av Vigdis Wiggen. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.


Dermed var det morgendis som føltes riktig helt til den også ble for hvit og. Skal nå bestemme farge og lurer litt på grå, og da fargen morgendis. Eller har du noen forslag?

Dere er alltid så gode på forslag! Finn en eller flere av dine favoritt farger, og test dem på veggen før du kjøper maling til hele rommet. Smart, og av og til helt nødvendig! Og det er nok av den enkle grunnen at vi har spisestuestoler med blålig stoff. Både morgendis og tåkedis er bare blanding av svart og hvitt.


Bli med inn i det stilrene og lekre rekkehuset som kom på 3. Er du så fin Levi jenta mi? God søndag fra fjellet, meg, Gard og lille vesle skatt Levi. This Pin was discovered by joachim wiig raak. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Denna pin hittades av Ami Béus. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Jeg synes morgendis er en fin gråfarge som kan passe i stue. Fin og grå men allikevel lys med tanke på at det ikke er så stort.


Jotun antikkgrå eller ascott?

Lufteventilene rundt peisen er foreløpig umalte, da disse må. Hvert år skaper ekspertene fra Nordsjö en ny Årets farge. Spiced Honey er en ravtone som er inspirert av følelsen av optimisme vi.


Farge i foto: vegg SENS MORGENDIS , bord: SENS MATRIX. Kreativiteten får fritt spillerom i temaet Ekte Skaperglede. Naturlige materialer i ulike typer tre, glass og lin. Stilen skal være litt landlig. Stylist: Jannicke Kråkvik.


Du har kanskje stått foran radene med fargeprøver i butikken og klødd deg i hodet: For hva betyr egentlig alle disse bokstavene og tallene?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg