tirsdag 27. juni 2017

Krampepistol biltema

Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker. Beste Priser På Spikerpistol Biltema. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


Finn batteridrevet spikerpistol. I alle fall i de fleste tilfeller. Liten og praktisk krampepistol med gummibelagt skaft for godt grep. Leveres med oppbevaringsboks i plast og sekskantnøkler. Spikrer du bare en gang i blant blir du ikke spesielt go og da blir det heller ikke pent.


Det kan også bli svært smertefullt. Spesielt når du skal spikre lister. Eg kjøpte meg en Biltema spikerpistol i forrige veke, har en Gebe 50l hk kompressor. Problemet er at ved spikring i stendere så klarer den å skyte 70mm spiker. MAXBO Proff Butikker og åpningstider Leie av verktøy Kundeservice.


Byggevarehus i butikk og på nett! Få jobben gjort raskere, enklere og mer presist med en spikerpistol. Vi har et bredt utvalg fra ulike leverandører.


En velbalansert, enkel og meget god krampepistol for semiprofesjonell bruk. Til harde materialer som MDF og sponplater, dør- og listverk m. Li-ion batteri og lader selges. Dette var noe helt annet enn de vi testet for noen år siden, er Eriksens første kommentar. De klarer ikke å konkurrere med luft på vekt og.


Vårt store utvalg av krampepistoler, gjør det lett å finne en, som passer for nettopp dine behov. Ergonomisk utførelse og lav vekt(kun kg). Sklisikkert gummibelagt grep. Luft- og gassdrevne maskiner for spiker, kramper og dykk. Gassdrevet krampepistol for profesjonell bruk.


Ingen behov for kompressor eller strømtilførsel. Leveres i plastkoffert med oppladbare batterier og lader. Velbalansert og ergonomisk gummibelagt grep.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg