onsdag 7. juni 2017

Jotun kraftvask

Hvordan fjerne fett, sot, nikotin, smuss og svertesopp. Eventuelt søl skylles bort med rent vann. Produktet både rengjør, samt at den dreper og hindrer sopp og alger å. Før overmaling - ikke mal soppen inne. Har testa flere, og Pingo kraftvask fra Jotun er best.


Jeg har sittet på et utall av seminarer i regi, av alt fra malingsprodusenter til arbeidstilsyn,.

Vask av hus med Jotun kraftvask er en investering i vedlikehold. Desinfiserende middel som hindrer sopp- og algevekst på maling, beis og dekkbeis. For flater som skal males eller beises og etter fasaderengjøring. Kraftig alkalisk rengjøringsmiddel for meget skitne flater eller malte overflater som skal males om.


Virker etsende på glass - vinduer tildekkes eller skylles straks rene. Kraftvask løsner effektivt opp fett, olje, sot, nikotin og. Hold deg unna kraftvask ,. Få råd og tips fra Jotuns eksperter Også i år stiller Jotun med egen stand på Hyttemessen på Exporamasenteret.


KRAFTVASK OG SOPPFJERNER 1L Før maling.

Hos Jotun gjør de hele tiden endringer i sine produkter, og bruker ny teknologi på området så snart det er tilgjengelig. Sjekk åpningstidene i din butikk! Herføll har fått nye direktenummer.


Hvis malejobben ikke skal være helt bortkastet,. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Dette er kopiert direkte og ukritisk fra Jotun. Hos MAXBO finner du vaskemidler og rensemidler som trerens, terrasserens og kraftvask.


Jeg har akkurat tabbet meg ut nylig med å bruke kraftvask i solskinn,. Kjøp på nett eller i butikk. Har vært å kjøpt meg kraftvask og skal til å vaske huset før jeg skal male, men hva kan jeg gjøre for å dekke til vinduene for at de ikke skal ta skade av. Détergent pour menuiseries, murs et sols intérieur et extérieur.


Skrap bort eventuelle skader. Påfør strøk (på høvlede flater) Trebitt Superbeis eller Trebitt Oljebeis. Vær forsiktig med å få kraftvask på vinduene, denne kan gi skjolder og matte ned vindusglasset.


Skal du ikke påføre etterfølgende beis eller maling ,. Effektiv rengjøring for vask av tre, murhus og hagemøbler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg