onsdag 26. juli 2017

Avløpsrør 110mm

Handle smart - Spar penger. Hos VVS Komplett finner du alle de mest kjente merkevarene. Vi har gratis frakt og rask levering!


Pipelife avløpsrør , med muffe og tetningsring, for spillvann i PP materiale, med ringstivhet SN8. Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk.

Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Produktet er bestillingsvare og forventes levert til kunde til oppgitt dato. Varen må bestilles fra leverandør. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.


Styrken, bestandigheten og konkurransekraften i PVC gjør røret til et førstevalg. MA vannlås 88° 65mm til støpejerns avløpsrør.

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Finn de beste prisene på nettet. Stort utvalg i avløpsrør og deler til både privat og proffmarkedet fra anerkjente produsenter. Kjøp Wafix 110mm -3m PP Rør fra Wavin til kr 34i nettbutikken.


Søk etter avløpsrør 1mm på Kelkoo. Sammenlign tilbud på avløpsrør 1mm fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Fleksibelt avløpsrør som kan strekkes mellom 30cm og 80cm.


Skjøtemuffe for å skjøte to avløpsrør 1mm. Ht safe bend pp grå 110mm - 30° kr 3-Kjøp n. Røret er produsert i PP-plast, har muffe og er SN8-klassifisert. Avløpsrør som kan graves ned og er godkjent for legging i mark.


Vårt utvalg omfatter blant meget annet avløpsrør , vannlåser, avløpsrister samt sluk. Rørene selges som hel 6m lengde. Servicepakke leveres til nærmeste postkontor, eller post i butikk. Mansjett med elastisk midtdel.


PP materiale for avløpsrør ble tatt frem for nordiske forhol hvor kalde temperaturer krever ett slagseigt materiale.

Materialet er sveisbart, noe som gjør at man. Praktiske forsøk viser at et klosett med liter spylevolum tilknyttet meter liggende uventilert 1mm avløpsrør av plast oppfyller funksjonskravene i TEK.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg