mandag 24. juli 2017

Slagtrekker biltema

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Vendbar for bruk med både venstre- og høyregjengede skruer. En slagtrekker får skruen inn, uten at du behøver å holde igjen. Anbefaler at alt du kjøper av adaptere forlengere og annet er laget for å brukes med slagtrekker. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.


Beste Priser Med Handlesmart! Test av slagtrekker Slagtrekkeren gjør jobben for deg Slagtrekkere gjør skruarbeid til en lek. Sammenlign pris på muttertrekker og slagtrekker. Vi hjelper deg å velge blant 1varer.


Biltema CID 18V P Batteri: 1V (Ah) Maks. Se laveste pris fra over 3nettbutikker. DeWalt Slagtrekker 18V DCF887NT-XJ - kun enhet. Hvis du tenkte på muttertrekker for å løsne hjulbolter etc. Ikke for det, jeg har brukt vanlige Wera bits i slagtrekker med stort hell.


Krangler du og drillen når du skal få inn vanskelige skruer? Da burde du heller gå for en slagtrekker. Det geniale med slagtrekkeren er at den i motsettning til drillen har slagtrekker funksjon.


Makita sin nye slagtrekker , Makta BTD144. Den blir testet av Mats Eriksen. Bosch PDR LI slagtrekker. Limknekten på bildet kommer fra Biltema.


Eksperttipset - bær fundamentet enkelt Et betongfundament er tungt og uhåndterlig. Har noe biltema luftverktøy ( slagtrekker ) som er HELT ubrukelig. Håper det er trekkeren som er problemet.


Alt i alt en helt OK hjemmekompressor. Nytt passord er nå sendt til din e-post adresse. Men sprøyt først på rustløser, og la den trekke. Takk for gode tips, jet jobber meg videre. Kan det bli kenguru ved Oljenivå girkasse (evt filter i kassen) eller oljepumpe i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg