onsdag 5. juli 2017

Cnc dreiebenk

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Vi leverer alt fra håndverktøy til store produksjonslinjer. Vi kan levere det meste innenfor manuelle og cnc styrte dreiebenker. Dreiebenk dreibenk dreiebenker. Selger en Mazak quickturn Cnc dreibenk denne har stått lagret et par år tørt.


Til salgs : Mazak QT20 Cnc-dreiebenk tilgjengelig på RDMO. Bla gjennom bilder og tekniske data, pris på forespørsel. Buy used CNC Lathes from Asset-Trade at attractive prices.

Ravema er Generalagent i Norge og Sverige for japanske Mazak, som er verdens ledende produsent av høgteknologiske CNC -verktøymaskiner for skjærende bearbeiding. Denne Cnc -maskinen fra Sieg kan leveres både med Siemens styring og PC styring. Vi har nå cnc maskin til salgs fra Finn.


Mekanisk verksted i Skedsmo i Akershus med CNC -maskinering av blant annet aluminium og plast. CNC -fresing og mekaniske utførelser av høy kvalitet. EMCO-gruppen - en del av det familiedrevne Kuhn Holding - er et nettverk av. Brukt HAAS ST-30Y dreiebenk. En to- eller flerakslet CNC-dreiebenk har flere verktøy som er oppspent i en verktøyholder.


Maskinene kan være manuelt styrte (konvensjonelle) maskiner, men også datastyrte maskiner som kalles CNC (Computer Numerical Control). Dette er en liten og solid CNC-dreiebenk som har verktøyveksler med posisjoner. Den er ideell innen utdanning og til serieproduksjon av små deler. Antall CNC -styrte maskiner i industrien. For plandreiing, lengdedreing, konusdreing, innvendig dreing og skjæring av utvendige og innvendige gjenger.


For bearbeiding av stål, metaller (alu, messing etc.). Vår moderne maskinpark består av CNC styrte maskiner og blir stadig utvidet. Med en slik maskinpark kan.

En dreiebenk er en verktøymaskin som roterer et emne slik at slipe- eller skjæreverktøy kan brukes til bearbeiding. Det resulterende objektet er symmetrisk rundt. Sving over vange (Maxdiamenter) Sving over support. Gule Sider er den lokale søkemotoren.


En smart snarvei til det du trenger, i nærheten av der du er eller. En datamaskin numerisk kontroll ( CNC ) mini dreiebenk er en mindre versjon av en industriell CNC dreiebenk. Den brukes til å fremstille meget små deler som ikke kan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg