onsdag 26. juli 2017

Inspirasjonsblogg jotun

Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til. Gode fargeråd også i sommerferien! De viktigste fargene i år vil spenne fra de rødbrune nyansene, via fersken- og gylne nyanser, og over i de grønne fargene.


Prøve en ny farge hjemme i år! Legg med bilder og du får raskere og bedre svar.

Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak. På LADYs blogg deler vi vår kompetanse om farger, trender og maling med deg. Les mer om LADY Inspirasjonsblogg her. LADY interiørmaling fra Jotun - God smak fortjener det beste. Jotun ColourDesign er en fargevelger som gjør det enkelt å finne riktig farge til akkurat ditt hjem.


LADY inspirasjonsblogg er et suksessprosjekt for Jotun. På bloggen deler Jotun sin kompetanse om farger, trender og maling, og presenterer siste nytt innen. Se våre ferdighus og hytter, vi bygger hus som passer for deg.


Finn informasjon du trenger i byggeprosessen på våre nettsider.

Besøk gjerne LADY Inspirasjonsblogg. Pauls Blue ble til i samarbeid med Frama. De trengte en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Se den vakre, dype blåtonen her. Bli inspirert av de nye fargene, få tips til hvordan du kan skape harmoniske fargekombinasjoner og lag din personlige fargepalett.


Og med mørketid og kulde er det naturlig å rette. Det begynner å bli vanskelig å ignorere det faktum at høsten er over oss. Laveste Pris i Norske NettButikker? For mer inspirasjon og tips, besøk lady.


Selvfølgelig kan du fornye veggfliser. Det er like enkelt som å male andre vegger, så lenge du starter med et strøk JOTUN Superheft grunning. En leilighet – Tre stiler.


Opplev de nye vakre LADY-fargene. Hele farger som gjenspeiler tidens tendenser venter på oss!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg