mandag 31. juli 2017

Skudd til boltepistol

Spit boltepistol selges billig. Hilti dx4bolte pistol i koffert til salgs boltepistol for direkte innfesting til. Boltepistol og skudd drivpatron. Patroner for boltepistol på farge kodet magasin.


Vi sender ikke restordre til midlertidige adresser da vi ikke vet nøyaktig.

Byggesystemer kan ikke stilles til ansvar ved feil hvis det ikke er benyttet originale reservedeler eller hvis. AS Diamantboring Unicon er en frittstående forhandler av kvalitetsverktøy og produkter til fagfolk innen ulike håndtverksyrker. I vår butikk finner du et bredt. Registrer deg som kunde i vår nettbutikk og få tilgang til produkter,. Ny versjon av Hilti BXboltepistol på batteri.


BX3L boltepistol skyter spikerne alltid 100. Allsidig boltepistol fra Hilti til festing i betong og stål.

Maskinene er økonomisk og enkel å vedlikeholde. Kontakt oss for en nærmere leieavtale! Det er raskt å enkelt å bytte fra å jobbe med magasin til å jobbe.


Kan brukes til nesten alle applikasjoner og er den mest allsidige. Fester spiker til betong og stål. De passer blant annet til DX 670. Koster ca - kr pr skudd hos Motek.


Som arbeidsgivar skal du sørgje for at arbeidstakarar som skal arbeide med boltepistol ,. Det er difor krav til mellom anna sikring mot utilsikta avfyring,. Hilti skudd og bolter (medfølger ikke) Justerbar. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! En år gammel mann døde av skadene han pådro seg da et skudd fra en patron til en boltepistol traff ham i munnen.


Ifølge politiet har mannen selv. Vi anbefaler gassfyrte byggvarmere for store varmeoppdrag hvor det er permanent. DeWalt 18V boltepistol 15° med børsteløs motor og 0Ah XR batterier.


Forskrift til arbeidsmiljøloven fastsatt av Direktoratet for arbeidstilsynet.

For bruk i betong og stål. Skyt aldri dobbeltskud dvs. Stort utvalg av kvalitetsmerker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg