fredag 21. juli 2017

Duun snøfres

Finn de beste prisene på nettet. Beitepusserdemo i Koiadalen Levanger fredag 1. A-K maskiner og Duun viser frem BPA220. Kom for å prøvekjøre norskprodusert kvalitetspusser.


Det er med stolthet at vi nå kan presentere snøfresereet komplett program.

Duun SNØFRES TF 2Beskrivelse: DUUN TF2selges Fresen er i bra bruksstand. Byttet lager på både innmater skrue og vifte i vinter. Holder på vurdere ny snøfres for den jeg har blir litt for liten. Bor på Vestlandet, med mye våt snø til tider, så to-trinns. Naboen som eide fresen byttet den fort ut til fordel for en Duun fres og ble fornøyd.


Vurderer og kjøpe meg ny snøfres ,. Jeg kjøpte en brukt Duun SF 2for et par sesonger siden, og er egentlig overraskert over hvor bra den fungerer i kram snø.

Det gjelder imidlertid å dra på litt. Er det noen som har erfaring med Duun sine snøfreser? Interesserte i positive og negative sider ved disse, og særlig TF 2som er mest aktuell for meg.


Brukt Duun TF2to-trinns snøfres. Fresen har hydraulisk sving og nedbrekk på utkastertut. Har vært rettet litt på en skovel. DuunIndustrier uploaded a video months ago 0:39. Det skal vera ein totrinns, men er usikker på merke og kva pris ein skal strekka seg til.


Tellefsdal Duun Igland Duun Globus Igland U-plog Arctic Machine. Demonstrasjonsvideo av Duun snøfres TF255. Get without the ads. Ser litt påTokvam 2hsa og Duun vf 23 det jeg lurer på er om noen har erfaring med disse og hva dere anbefaler.


Side - Side - HovedSkrog, sliteaksling, lagre stål, glidesko Side -Side 0- Side - Side. Monster er fresen for deg som krever stor kapasitet og en gjennomtestet to-trinns fres for traktorer inntil 3HK. Norsk produsert kvalitetsfres, med lang erfaring fra norske brukere.


God stålkvalitet, og pulverlakkering gir lang levetid på Duun.

Flere modeller av både V fres. Den helt nye totrinnsfresen TF2fra Duun Industrier forenkler snøryddingen med innovative løsninger og fokus på kvalitet. Høyde til topp av skrue cm.


Godt beskyttet og robust drivlinje. Det taes forbehold om feil i annonsen. Duun annet vei- og snøryddingsutstyr Selges og kjøpes.


På Mascus kan du både selge og kjøpe brukte Duun Annet vei- og snøryddingsutstyr. Brøyteutstyr til traktor fra Duun Industrier og Igland. Snøfresere, sandstrøer, traktorskjær og snøploger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg