fredag 28. juli 2017

Bensindrevet jordbor

Sjekk ut bensindrevet jordbor. Bensindrevet jordbor som hjelper deg med å lage hull til f. Bordimensjon: L1x Øcm. Kjøp allerede i dag hos oss i Kellfri.


Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.

Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Kraftig bensindrevet jordbor for utleie. Sterk 2-takts motor og gode vibrasjonsegenskaper. Perfekt for nedsetting av gjerdestolper, til fundamenteringsarbeid osv. Borer hele 70cm dypt (kan også forlenges).


KAMPANJEPRIS OG RIMELIG FRAKT! Lager hull i jor grus, samfengt masse til f. Kan enkelt betjenes av en person.

Benyttes ved oppsetning av stolper, gjerde, lekestativ. Forlenger til jordbor (400mm) Perfekt til boring til støperør for terrasse osv for å komme ned til frostfritt underlag. Finn bensindrevet jordbor. Ta kontakt for leveringsdato. Hendig jordbor med bensin motor og 200mm bor inkludert.


Felles for begge: Rimelige produkter med høy plastfaktor. Startapparatet, altså den. Effektiv bensindrevet jordbormaskin. Jordbor til BT 1og BT 12 ø 1mm. Et sterkt, 4-takt bensindrevet jordbor.


Du må logge deg inn for å legge inn varer i ønskelisten. Besøk oss i dag for en nærmere avtale! Et motorisert jordbor er meget effektivt. Jeg har erfaring med jordbor.


Jeg boret for en del år siden til stolper på verandaen med et sånt håndholdt bensindrevet jordbor. Vi bruker cookies for at Ramirent skal gi deg en bedre brukeropplevelse.

Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. SVJ husker skal man vel noe sånt som meter ned for å være sikker på. Enmanns jordbor med høy komfort for boring av hul med en diameter opp til 300mm i diameter.


Hos oss kan du leie bergboringsutstyr!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg