torsdag 6. juli 2017

Loddebolt gass

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr.

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Beste Priser Med Handlesmart! Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.


Gass -Service er leverandør av gass , gassystemer og utstyr til boliger, hytter, større boenheter og industri. Vi er totalleverandør i Hordaland og deler av Sogn og. Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk.


Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Gassdreven loddebolt i komplett sett.

LODDEBOLT GASS PYROPEN WPType Pyropen Junior. Utstyrt med konisk nålespiss Long Life 0. Men med denne smarte og praktiske loddekolben som går på vanlig lightergass, har du en rask og enkel måte å lodde på, akkurat hvor det passer deg. Regulerbar temperatur mellom ca.


Kan brukes som varmluftpistol. Gass loddekolben med loddetinn og forskjellige spisser, leveres i et fint etui sånn at det er orden på tingene når du ikke bruker dem. Lodding og tilbehør Vi har produktene for at du skal lykkes med dine loddearbeider.


Foruten loddepenner og loddestasjoner fra Cocraft og Weller finnes i sortimentet. Nordens største utvalg av tilbehør til hjemmeelektronikk. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog.


Rask levering og super service! Innredning og lagersystemer. Loddebolt elektro 25W 25W Velg varianter. Brukes med standard lighter gas Oppbevaringseske.


Gassloddebolt, blir varm på bare noen sekunder. Uavhengig av kabel - kan tas med overalt. Ingen åpen flamme ved lodding katalysatorprinsipp. Har du loddebolt kan du fikse mye.


Her er en kort innføring i grunnleggende lodding.

Ved å samtykke til og motta vårt nyhetsbrev på e-post vil du motta gode tilbu nyheter, inspirasjon og tips. Du kan når som helst si nei til å motta nyhetsbrevet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg