torsdag 6. juli 2017

Bjerknes maskinforretning

Vi er en landsdekkende leverandør av maskiner og utstyr til trebearbeiding. Bjerknes Maskinforretning AS fusjonerer og bytter navn til Grønt Maskin AS. Vi leverer et bredt utvalg av produkter til grønnsaks, korn og bær produksjon. Vi i Grønt Maskin AS har en visjon om å være profesjonelle spesialister.


Sign in now to see your channels and recommendations!

I dag importerer virksomheten maskiner og utstyr til landbruk. Hva betyr det for kundene? Fra tidligere er Harald Bjerkes Eftf. Vi blir Grønt Maskin AS Ole Chr.


Her vil du finne vår kontaktinformasjon, skjema for å sende inn en uforpliktende forespørsel på pris, bilder av. Spesialist på verktøy for trebearbeiding, tilbehør, forbruksmateriell og reserveder. Dreiebenker, båndsager,justersager avretterhøvler og mye mer.

Vi kan hjelpe med det meste, spør oss! Vi i Bjerknes har en visjon om å være profesjonelle spesialister. Jeg opplevde gjennomføringen av kurset som inspirerende. Det beste var enkle poeng, aktivisering av deltagere underveis, utstråling og.


Bedriften Bergan Maskinsalg AS i Sem i Tønsberg kommune driver innen bransjen jordbruksmaskiner. Sigdal Maskinforretning AS. Bedre råd og sparing av tid er mye av. Traktor - traktor, gravemaskin, verkste anleggstjenester, avløp, avløpsanlegg, beitepusser, belegningsstein, berg studentby - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.


Her finner du informasjon om ledelse og styret i Grønt maskin AS. Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. De drev med salg av landbruksmaskiner og hadde eget verkste.


Virksomheten har sju medarbeidere. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Gulrotsugeren er en liten luring som er vanskelig å overliste med små tiltak,.


Felleskjøpet Agri, Peterson Packaging AS, NORGESFOR, Strand Unikorn.

Fant du det du lette etter? Europro AS skriver i en pressemelding at de har ansatt Rolf Gjølstad som produktsjef for slepeslangeutstyr og gjødselseparering. I tillegg skal han ha ansvar for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg