tirsdag 4. juli 2017

Hullsag betong 150mm

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Noen som har forslag til hvor jeg kan kjøpe en? Hardmetallspiss for boring i betong , granitt, naturstein m. En perfekt hullsag til hulltaking i tre, gips, plast, stål og. Store hull kan til en viss grad bores med store bor, men det er ofte bedre å bruke en hullsag.


Det blir mindre materiale å fjerne, og resultatet blir som. Hullsag som kan brukes til å lage hull i metall, aluminium, tre og PVC. Kan ikke brukes på rustfritt stål. Selges med senterbor inkludert.


Svært kraftig og solid hullsag. Hullsag til hulltaking i fliser, stein og andre harde materialer. En fantastisk hullsag med hardmetallskjær for rask skjæring av hull i de fleste.


Tenkte forsøke ta hull i grunnmuren min med en hullsag med diamantskjær (sånn blå jula- hullsag ). Den har jeg kappet en del betong tørt,. Handle smart - Spar penger. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Pris per måned: Kredittkostnad: Effektiv rente: Logg inn Søk om Smart-medlemskap. Kombinasjonsblad for Betong og Asfalt.


Diamantblad Elektrolytisk Ø160mm d=20. HULLSAG 160MM DEEP CUT Bi-Metall. Her kombineres en effektiv utforming på variabel tanning med et forbedret materiale som gir mindre slitasje og økt.


Turtallsanbefaling for HSS bimetall- hullsag og Sheet Metal-hullsager. Hullsag med mm dybde, spesielt utviklet for boring i plastkummer, som for eksempel utboring av sadelstykker fra Pipelife og Wavin m. Fungerer også utmerket på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg