torsdag 3. august 2017

Anboringsklammer

Anboringsklammer produsert i PE. PRODUKTBESKRIVELSE NYHET: Nå med epoxybelegg og o-ringstetning! Dette er anboringsklammer beregnet for vanning, landbruk, prosess, overflatemonterte løsninger eller provisoriske anlegg. Se tekniske data for trykkrating på. Nå er 1mm leveringsklar!


Dermed finnes klammeret i både 6 9 1og 1mm.

Gjøres ved montering av anboringsklammer og boring av hull i. Nytt passord er nå sendt til din e-post adresse. Boltet mekanisk montert anboring for bruk til avstikkere. Gir en økonomisk og sikker utført avstikker uten sveising. Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord.


Koblinger og rørdeler i plast for PE-rør. Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å lagre hvilke produkter du har lagt til din handlekurv. Ved å fortsette uten å endre innstillingene i nettleseren.

Våre metoder for anboring medfører ingen behov for vannavslag eller stans av produksjonsutstyr. Det unike med dette anboringsklammeret er at det har en fjærbelastet. Enklere kan det ikke gjøres! Plassson anboringsklammer med kniv for anboring under trykk.


Spesialisten på Hagebruksutstyr! Alt du trenger til ditt hagearbeid og jordbruk. Avavi leverer tjenester til vann- og avløpsbransjen. Alltid høy kvalitet, rask levering og rett pris.


Bole gjør ditt gårdsliv enklere. LP38 rustfrie bolter Innv. IBECO AS anboringsklammer SLIM med flenset tilkobling. Med (tomms) kuleventil. Kan også hentes i Bergen, Åsane.


Søk etter BLÜCHER typenummer eller NRF-nr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg