mandag 28. august 2017

Glidehammer jula

Kombinert spikeruttrekker og glidehammer som får tak i spikerhoder som er slått dypt ne fra dykkert til grove spiker. Jula tilbyr kreative hjemmefiksere og proffe et attraktivt sortiment til lave priser. Dette er mulig gjennom store innkjøp direkte fra produsenter.


Denne avtrekkeren med glidehammer for mekanikere er flott for generell bilbransje arbeid som å trekke hjulkapsler, aksler, hjullagere osv. Dekker det meste av oppretting og avtrekk. Kan brukes med både slag- og trekkfunksjon.


Fikset med glidehammer , kom enkelt ut da. Og blir levert til testing i dag. Men Biltema har, jula har sikkert også. Hjem Håndverktøy Demonteringsverktøy og rutekniver Avdragere Glidehammer uttrekkersett Tilbake til Avdragere Glidehammer uttrekkersett For innvendig og utvendig bruk. Jeg har en Bahco som ligner den store med glidehammer.


Den liker jeg godt, men den lager sår. AVDRAGERSATS TIL GLIDEHAMMER. De trekkerne får nok jobben gjort selv om jeg foretrekker tersj i stedet for glidehammer. Lekre og smekre sådanne fra f. SKF koster flesk kontra de du liker til. Trykk på bilde og få en omvisning av vårt showroom i Asker.


Ta kontakt, hvis du ønsker direkte kontakt med en av våre selgere eller produktansvarlig. Du får kjøpt billig glidehammer på biltema og jula som funker fint til denne jobben, evt ters! Hammer, COW, Lille glarmesterhammer. Den er mærket COW - om det er et fimamærke eller ej - ved jeg ikke.


For skivebremsebelegg, type glidehammer. Produkttype Avdrager Mål 0-1mm. Vanskelighetsgrad: Middels. Men glem å få det til før jul. Spindelen må du bruke avtrekker på(jeg bruker glidehammer ), og da henger ofte ytterbanen av hjullageret fast i spindelen når den kommer av,.


IDG Tools AS mekanisk verksted. Litt wd4 og glidehammer gjorde susen. V50kat_bid=V50dokid. På lager 27- Til butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg