tirsdag 22. august 2017

Jotun fargevelger

Vi bruker informasjonen til. Legg med bilder og du får raskere og bedre svar. Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak. Dette verktøyet gjør det mulig for deg å endre farger både innvendig og utvendig.


Velg det bildet som ligner mest på det huset eller rommet du skal pusse opp. Prøv vår interaktive fargevelger.

Finn ut hvor mye maling du trenger. Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk. Bli inspirert av de nye fargene, få tips til hvordan du kan skape harmoniske fargekombinasjoner og lag din personlige fargepalett.


Se det digitale fargekartet her. Info om jotun fargevelger. Resultater fra søkemotorer! Skjermen din er desverre for liten.


Vi ønsker å gi deg en optimal opplevelse av vår fargevelger , og det får du ikke på mobil. Inngangspartiet er et område hvor du lett kan leke deg.

Jotun Trebitt om du ønsker beis. Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende. Kanskje finner du svaret der! Malingsprodusenten er nemlig kjent for å være i tet når det gjelder å. Alle hovedfarger som presenteres i fargekartet har tilhørende anbefalte mur- og staffasjefarger. Forventet at man kunne skanne egne rom og teste jotuns farger på dem.


Ikke en kjip fargevelger med en sofa foran. Her på siden får du også inspirasjon,. Del på facebook Se på nytt. Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg! Start Lasting av siden tar litt tid.


Her legger vi ut hvordan male filmer, inspirasjonsfilmer og annet vi håper kan inspirere og hjelpe deg når du skal male og pusse opp. Hvis du ikke vil vente kan du se en. Cookies (informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeropplevelse).


Webers pusse og farveprogram har fasetter som harmoniserer med kravene – både i forhold til moderne arkitektur og renovering. God smak fortjener det beste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg