mandag 21. august 2017

Jobb geologi

Finn din drømmejobb i dag. Trenger du tips til å søke jobb? Sjekk ut vår jobbsøkeguide her! Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Uautorisert kopiering, gjengivelse eller formidling av hele eller deler av innholdet er ikke tillatt.


Saksbehandler Juss- og tilsynsavdelingen - Plan- og bygningsetaten for Bergen kommune Bergen kommune søker motiverte medarbeidere som er kompetente, åpne.

På denne siden finner du ledige stillinger knyttet til geofaglig forskning og utdanning. Hold deg oppdatert på nye utlysninger ved å melde deg på vårt nyhetsbrev. NTNUs studenter er svært attraktive for arbeidslivet. Det lønner seg å komme i kontakt med arbeidslivet før studiene er ferdig.


Møt en geolog som jobber ved Norges geologiske undersøkelse (NGU) og hør hva han har å si om arbeidshverdagen og yrket sitt. Geologi er læren om jorden,. Geofag er et samlebegrep for geologi , geofysikk og geografi.


NGU har også eit eige offentleg fagbibliotek.

Tenk at dette er jobben min, tenker Ingjerd Olden høyt og lar kanoen gli over stille, blankt vann. Vi er med ressursgeologen i Brønnøy Kalk på en helt vanlig. Ledige stillinger i geologi Tromsø, finn jobber i geologi Tromsø her!


En naturlig vei videre for mange etter å ha fullført bachelorgraden, er et 2-årig masterstudium. Institutt for geofag tilbyr det internasjonale. Cathrine Espeland har en master i geologi , også hun sliter med å få en relevant jobb etter utdanningen. I mellomtiden jobber hun i butikk for babyutstyr.


Sommerjobb i Statens vegvesen. SVAR: Hei Takk for ditt spørsmål! Det er veldig bra at du undersøker hva geologi er og hva geologer jobber med. Kunnskap og research er den beste måten for å ta. Arbeidsområdet kan være alt fra oljeleting til gruvedrift, men avhenger vanligvis av hva.


Sök och hitta lediga tjänster och arbete med Careerjet. De som geologi master, får de ikke jobb offshore, pga for høy utdannelse? Så at lønnen for muddloggere var nevnt,.


De fleste forbinder geologi med bergarter, mineraler, krystaller og kanskje oljeleting i Nordsjøen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg