torsdag 31. august 2017

Bore i fjell biltema

Hos oss får du time på dagen. Besøk oss i sentrum, eller ring nå! Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Jeg trenger en boremaskin som kan bore i hardt fjell , raskt og mye. Noen som har erfaring med dette.


Biltema drill står bare å filer.

Hei Eg skal bora nokre hol ved naustet, og treng ein kraftig drill. Holdiameter mm, men kanskje så store som mm. Einkvan som veit kvar eg kan få kjøpt ein.


Har dårlig erfaring med biltema sine bor. Bore en serie hull i en ganske porøs fjelltype for. Borer du i mur med slagdrill? En borhammer er bedre og finnes i mange varianter og prisklasser.


Men finnes det boremaskiner som borer i fjell til en pris som gjør det mulig å kjøpe.

Det billigste da er å leie en Cobra bensinbormaskin. Fjell i kjelleren kan du bryte og. For å få til det kan du bore et hull på skrå inn slik at hullet treffer like på siden av. Det kommer selvfølgelig an på oppgavene, men bor man i et hus med mange murvegger og har behov for å bore i stein av og til,.


Og at forankring skjer gjennom å bore ned. Eller er kanskje biltema. Jeg mener at du ikke trenger å borre armerings jernene så dypt ned i fjellet ,. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Trenger ingen biltema forslag #128578; på forhånd takk for hjelpen!


Et sett består av en kile med et blekke på hver side. Blekkene er i smidd stål og kilen er i Hardox 450. Derfor: Lei eller lån en kraftig bormaskin hvis du skal bore i fjell. Enten en kraftig elektrisk som den vi har brukt, eller et trykkluftbor. Når du skal bore i fjell med spesielle fjellborer kreves en maskin som kan levere slagstyrke slik at ikke borene går i stykker pga varmgang.


Elektrisk drevet boremaskin for boring i fjell og naturstein som erstatter Cobra eller. Maskinen har en borekapasitet på inntil 400mm og borer enkelt gjennom. Gleder meg Har hundegår hvor vi har laget litt netting i skråningen, festet i stolper i fjellet festet.

De har ganske mye på jula og biltema ,. Bor man kjøper hos vanlige byggevareforretninger er vanligvis beregnet for betong. De holder ikke så mange hull i fjell før de er utslitt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg