tirsdag 22. august 2017

Bosch multisliper

Sjekk ut multisliper bosch. Finn de beste prisene på nettet. Den er ideell for sliping av hjørner og kanter samt. BOSCH MULTISLIPER PSM LI SOLO OBS! Med en kraftig 2W motor er den også voksen for.


Det gjelder uansett om du trenger et elektroverktøy til.

Brukervennlig og kraftig universalslipemaskin for hjemmefikseren! Kompakt og lett, med god effekt, ergonomisk design og et oppsamlersystem som gir renere. Allsidig og universell multisliper som med SDS-systemet enkelt lar deg bytte fra trekant til rektangulær slipeflate. Med støvavsugstilkobling for ren arbeidsflate. Enkel håndtering takket være et ergonomisk design med SoftGrip.


Tilstrekkelig kraft for alle mindre gjørd-det-selv-oppgaver. Kraftig og kompakt multitalent blant sliperne uten ledning. Inngår i Power for All V serien. Leveres uten batteri og lader.

Kraftig universalmaskin (1Watt) til sliping og polering også på vanskelig tilgjengelige steder og på små flater. Fremragende rolig gang og integrert avsug garanterer førsteklasses arbeidsresultat. Noen som har erfaring med proffutstyr som f. Slipepapir K 8 K 12 K 16 Plastkoffert.


Sentrale produktegenskaper. Lett og kompakt, ideell til sliping på vanskelig tilgjengelige steder. Det er ikke alltid nødvendig å investere i nye møbler. Vi har et bredt utvalg av slipemaskiner i høy kvalitet. Kjøp Multisliper på Kelkoo.


Vi har både billige eksenterslipere, båndslipere og gulvslipere fra f. Bosch batteridrevet multisliper. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Alltid klar til bruk grunnet lithiumbatteriet. Kompakt og kraftig universalmaskin for sliping og polering på vanskelig tilgjengelige steder og små flater.


Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Trond Meyer er vår ekspert i denne testen. Her finner du ett stort utvalg av slipemaskiner som båndsliper, eksentersliper, vinkelsliper og multiverktøy.

Invented for life: vi vil at produktene våre skal vekke entusiasme, forbedre livskvaliteten og bidra til å bevare naturressurser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg