onsdag 23. august 2017

Spiker engelsk

Bestill Mat hos Just Eat på nyttårsdag. Hundrevis av forskjellige restauranter. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk.


Finn synonymer til spike og andre relaterte ord.

Gratis norsk synonymordbok på nett. Bokmål), c (Riksmål) Metallstift med hode, brukt til å holde trebord sammen. En spiker er en pinneformet gjenstand fremstilt av et hardt metall (mest vanlig er stål). Gjenstanden er spiss i den ene enden, og har en utvidelse i motsatt ende. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog.


Rask levering og super service! Gennemse milions ord og sætninger på alle sprog. En spikerpistol er et verktøy som skyter spiker gjennom (og inn i) materialer som skal festes sammen, f. Den kan drives av trykkluft.

ENGELSK LEE ENFIELD SPIKER BAJONETT. Blånert bajonett med blank spiker. Engelsk : a tool used for pulling out nails, etc. CNA kamspiker er spesielt utviklet til å sette fast stålbeslag på tre.


Forkammingen øker uttrekksbæreevnen i tre mye, sammenlignet med en glatt spiker. Byggmakker har et meget bredt utvalg av spiker av alle salg, alle størrelser og til alle underlag og materiell. Usikker på hva du trenger, snakk med en av våre.


En spiker i kisten er et fast uttrykk, men man legger ikke spikre i kisten, og slett ikke i forhold til den. Man slår den siste spiker i kisten. Han er mest kjend for tida han spelte med. Ikke dumt det, men enda viktigere da å bruke skruer på bokhyllene, siden en spiker ikke vil komme langt nok inn i treet til å få skikkelig feste. Basert på målsetningen om å kombinere høy kvalitet på varer og tjenester med en effektiv organisasjon, vil vi kunne betjene markedet til en konkurranse-dyktig.


Ordet nellik kommer av det tyske ordet Nägelein, som betyr liten spiker. Det engelske navnet cloves kan føres tilbake til det latinske clavus, som også betyr. Kikket over vinterdekka og så at en spiker har satt seg i det ene dekket. Innlegg er ikke skrevet på norsk, svensk, dansk eller engelsk.


Alle Moteks spiker , kramper og dykkerter har et belegg av en type lim. Dette limet smelter av friksjonen som oppstår når den slås ned i treet,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg