fredag 4. august 2017

Bosch meiselhammer

Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker. Beste Priser Med Handlesmart!

Sentrale produktegenskaper Lett og kompakt - ideell til horisontale arbeider og arbeider over hodehøyde Robust, med lang levetid - optimert. Elektroverktøy som brukes til meisling av betong. Til forskjell fra borhammere gjør meiselhammere bare en slagbevegelse, de roterer ikke. Du kjøper Bosch GSH VC Rivningshammer - Staypro. Fra Dewalt og Bosch har jeg ikke prøvd noen av Meiselhamrene,.


Vi hjelper deg å velge blant varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Her finner du raskt og enkelt reservedelene som passer til ditt profesjonelle Bosch -verktøy.

Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Den sterkeste elektro-brekkhammeren fra Bosch Høy slagytelse gjennom. Den konsentrerte kraften i borhammerne fra Bosch takler selv den tøffeste motstand.


Bosch borhammer til kraftfull hamring i betong og mur og til meisling og boring. Kanskje mer anvendelig med en sds-max borehammer? Slår hardt nok på innestøyb - og så får en borefunksjon i tillegg? Vi tilbyr utleie av pigg- og meiselhammere til meisling av fjell, betong og mur. Ta kontakt for en hyggelig leiepris!


Bosch Slaghammer med SDS-max GSH VC Professional - Perfekt til horisontal meisling over tid Fordel Optimal vekt: tilstrekkelig slagytelse selv ved de hardeste. VI KAN SENDE OVER HELE NORGE. Tilstrekkelig slagytelse selv ved de hardeste materialer til tross for lav vekt. Invented for life: vi vil at produktene våre skal vekke entusiasme, forbedre livskvaliteten og bidra til å bevare naturressurser.


Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp meiselhammer test billig i nettbutikkene. Ekstrem kraft for tonn sliping daglig Høyeste arbeidseffekt med J.

Produkter meiselhammer test. Den slår til med over Joule slagenergi. Sjekk priser på meiselhammer test.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg