fredag 24. august 2018

Bre og fjell

Bre og fjell tilbyr klatrekurs, brekurs, fjellsportkurs, skredkurs, isklatrekurs og guidede turer i norske fjell. Breogfjell Mountain Guides offers mountain adventures in Norway, the Alps and Antarctica. We specialize in alpine ski touring in the fjords of Norway. Island – sagalandet med vulkanar, varme kjelder, store fossefall og Geysir. Det er utruleg inspirerande å gå på tur i denne kontrastfylte naturen.


På eit Fjellsportkurs kombinerer ein klatring på bre og fjell. Mange av teknikkane og mykje av utstyret er det same på bre og fjell. Jostedalen Breførarlag tilbyr varierte turar og kurs som varer frå time til dagar. Dei mest brukte turområda er Jostedalsbreen Nasjonalpark og Jotunheimen. Jølster kan skilte med utallige toppar ein kan bestige til fots, med sykkel eller ski.


Dette gjev ein muligheten til å kunne oppleve og nyte fjella våre til alle. Thomas og eg møttes utanfor Turtagrø litt over 12. Eg hadde dei to siste dagane vore i aust-Jotunheimen og gått Besseggen samt Glittertind.


Brelandskap: Vandring blant bre og fjell til Sarkofagen. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke ¨denne siden. Bli med på vandring i et spennende landskap blant isbre, fjell og morener.


Turen starter med at vi går mot fjellet Sarkofagen som er på 5høydemeter. Underveis vil vi ha mulighet for å enten gå på. Opplev dei norske høgdepunkta: Fjor fjell og bre ! Med privat guide reiser de på RIB-båt tur på Sognefjorden og brevandring på Jostedalsbreen. Vi går gjerne på tur heile året, men våre. På et Fjellsportkurs kombinerer vi klatring på bre og fjell.


I Fjærland finn du flotte og spanande aktivitetar på bre , fjell og fjord. Til dømes guida turar med kajakk og kano på den idylliske Fjærlandsfjorden, eller. Høge fjell , isbrear og trange fjordar Breane, fjorden, havet og fjella i Nordfjord er vertskap for noko av det vakraste Norge har å by på. Briksdal - Mellom fjell og bre. Marka, fjell , bre og vidde.


Sunndalen, Trollheimen, Romsdalen og Jotunheimen. Vi tar med studenttida på tur! Begge karane var patentførarar og tok med seg mange. På Gjendebu har vi dagleg føring heile sommaren, men mange flotte turar på både bre og fjell. Kundane våre er friluftsinteresserte frå til år,.


Tur hver dag til Eventyrisen på Svellnosbreen og til Galdhøpiggen via. Spiterstulen bre - og fjellføring, Lom. Topptur: Til topps på Trollsteinen. Fjellryggen danner en hestesko rundt Larsbreen.


På ryggens høyeste punkt ligger det en svær stein, karakteristisk og ruvende. Fjord og hav - bre og fjell. Vi tilbyr et meget bredt vareutvalg, høy produktkunnskap og god service.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg