tirsdag 7. august 2018

Rørdeler avløp

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Besøk oss også når du trenger rørdeler og isolering, tilbehør til avløpsrensing, slanger og nye toalettseter. Vi elsker å finne løsninger som gjør din hverdag litt enklere.


For en optimal håndtering av spillvann i bygninger er det viktig at rørsystemet som blir installert er et gjennomprøvd system som raskt og. Vi tilbyr sortiment for avløp i glatt og dobbelvegget utførelse.

Sortimentet består av rør og rørdeler i PVC og PP,. Internasjonal produsent av plastrør og -deler. Produktområdene dekker vann og avløp , overvann og drenering, gassledninger, innomhus avløpssystem, elektro.


NOFI er et innovativt industrikonsern som utvikler, produserer og selger produkter og tjenester over hele verden. Stort utvalg av elektronikk og hvitevarer til lave priser. Bend 45° for avløp , rødbrun PP, Pipelife.


Utvalget av rør og rørdeler i betong er stort.

Rørdeler til bruk i avløpsrørsystemer i grunnen. Skifte rør eller legge rør er vanligvis ikke de flestes favoritt ting når du bygger nytt eller pusse. NO er en underavdeling av Nodland Rør AS og har som mål å tilby høykvalitets VVS- produkter til markedets beste priser, samt være best på service og. Lim, forsegling og rensevæske.


MAXBO har et stort utvalg av produkter innen vann og avløp. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk. Vann og avløp PE-pumpestasjoner.


Våre pumpestasjoner vekker stor oppmerksomhet i markedet og har den senere tid blitt valgt av stadig flere kunder i det kommunale. For installasjon i toalett, ba. Hos oss kan du også kjøpe rør og rørdeler i alle størrelser for vannledning, avløp , drenering og overvann.


Se varianter T-stykke plast. PAM Norge leverer støpejernsrør, rørdeler og ventiler til norsk vannbransje,. Trykktanker (Vannforsyning) Ekspansjonskar for VV-Bereder. Leveres med rett eller 90° rør.


Komplett avløp med sil, propp og kjede.

Et komplett tegneverktøy for VVS bransjen VVSLight er en bransjemodul for AutoCAD LT for produksjon av komplette tegninger for ulike typer VVS-installasjoner. Velg en funksjon i menyen til venstre! T-ventil Plast, nylon, rustfritt.


Egnet for alternativ tapping av tanker. Også egnet for omkobling av avløp fra toalett til septiktank, eller ved skrogg. MA-systemets bruksområde er som avløp fra bygg og.


Vårt MA system består av et omfattende sortiment av rørdeler med tilhørende koblinger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg