torsdag 2. august 2018

Hekksaks teleskop bensin

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Hekksaks , bensin Robust og brukervennlig. Med hjelp av STIHL hekksakser har park- og landskapspleie aldri vært enklere. Maskinene er konstruert for å gi maksimal. Langskaftet hekksaks , bensin For større rekkevidde. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge.


Saksen vinkles enkelt til 135°, og har fire forskjellige posisjoner. Sammenlign pris på hekksaks. Vi hjelper deg å velge blant 1varer.

Se laveste pris fra over 3nettbutikker. GardenTools tilbyr elektriske, batteri- og bensindrevne hekkesakser og med teleskop muligheter. Våre hekksakser er lette, rimelige og veldige gode og jobbe med. Ryobi sin 2volts hekksaks er utstyrt med rør i glassfiber og med en ganske fleksibel teleskopløsning. Skal kjøpe elektrisk hekksaks til denne.


Er det verdt å kjøpe Stihl HSEfremfor et billigere merke. Avtagbart skaft med teleskop. Bensindrevet hekksaks som klipper grener på opptil Ømm og har 2-taktsmotor med.


Rydningssaks buet pg medium ss Fiskars 44- per stk Kjøp. Du kan stole på at din Husqvarna hekksaks vil være sikker,. STIGA hekksakser er tilgjengelig med bensin , elektriske og batteridrevne motorer. Deres allsidighet vil sikre at du trimming alle slags hekker.


Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Motortype - Micro GX Klippebredde - cm. Vinkles enkelt til 135° og til 4forskjellige posisjoner - perfekt maskin for å.

Lettere og hendigere enn en hekksaks - men ekstremt kraftig. Motoriserte hageredskaper har for lengst gjort sitt inntog i norske hager, og for de som eier en hekk er en elektrisk hekksaks nærmest obligatorisk. Forleng garantitiden kostnadsfritt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg