mandag 20. august 2018

Energimåler

Høy grad av målenøyaktighet og pålitelighet. Les mer om energimålere her! Ulike løsninger for måleravlesning. Billige kvalitets energimålere. Stort utvalg hos Clas Ohlson.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Denne kobles til måleren i sikringsskapet ved hjelp av. Individuell måling av energiforbruk, sikrer nøyaktig registrering, og rettferdig fordeling. Byggelengde: 300mm Maks 900m² oppvarmet areal Maks 1kW Vare nr.


Energimåler for bygg- og industriapplikasjoner. Motstandsdyktig mot støv og vann. Måler – glykolblandet vann. Forbruksmåleren leser av lampen som blinker på strømmåleren din og gjør så om disse blinkene til fornuftige tall og grafer. Data oppdateres hvert sekund.


EMDIN passer inn i alle applikasjoner, uansett om.

Vi har en masse kunnskap tilgjengelig i fingerspissene, og vi kan oppnå en nøyaktighet og. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Det anbefales en rekalibrering hvert 8. Alle som kjøper varmepumpe, bør samtidig kjøpe energimåler for å kunne sjekke at man får det resultatet som selgeren har forespeilet, oppfordrer Enova.


En digital framtid for vannverk i dag Er du klar til å utnytte fordelene? DIEHL Metering, Mekanisk energimåler RAY Energi Kalkulatorer. På samme måte som en bil har kilometerteller, har varmepumpen energimåler.


Denne viser hvor mye elektrisitet den bruker, og hvor mye varme den leverer. Strømmåler Type: EM23-DIN Kan brukes på alle varmepumper uten innebygget strømmåler. EMDIN er en kompakt digital energimåler for 1-fas laster. Monteringen er tilpasset for standard NORM-central (modul).


Qubino Smart Meter brukes for energimålinger i enkeltfase elektrisk effektforsyningsnett opp til 65A , og kan brukes i bolig-, industri- og maskininstallasjoner. For å få maksimalt tilskudd må du installere en løsning med energimåler for strøm og varme. NIBE tilbyr selvsagt energimålere.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg