mandag 13. august 2018

Slagtrekker test

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Sjekk ut slagtrekker test. Vi har skrevet noen artikler om slagtrekkere tidligere, men bare en har blitt testet. Skrur man mye bør man bruke slagtrekker i stedet for drill.


Savner du ekstra krefter når skruene skal skrus inn, får du løsningen her: Kjøp en slagtrekker til de tyngste oppgavene. Vi tester sju av de monstersterke maskinene. Test av slagtrekker Slagtrekkeren gjør jobben for deg Slagtrekkere gjør skruarbeid til en lek.


Med et maksimalt dreiemoment på 3Nm er dette den svakeste maskinen i testen.

Likevel klarte den alle mutrene som ikke var fullstendig rustet fast. Jeg kjøpte min første slagtrekker i fjor. Jeg var egentlig godt fornøyd med mine gamle 14V Panasonic og Makita universalmaskiner.


Krangler du og drillen når du skal få inn vanskelige skruer? Da burde du heller gå for en slagtrekker. Se tester og finn best pris i Prisguiden - Prisguiden samler tester slik at du kan finne de varene som.


Du kan også sammenligne priser på produktene som er testet. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Handle smart - Spar penger. GRUNDIG TEST : De erfarne verkstedmedarbeiderne på Dekkpå Ensjø i Oslo har testet ni muttertrekkere for oss, og kastet terning på alle sammen.


GDX V-EC Den mest universelle slagtrekkeren i sin klasse – med enda lengre levetid. TEST : Makita BTD1RFE Vi har testet slagtrekker fra Makita En slagtrekker er et overlegent verktøy når du skal skru i treverk. To ganger i året må vi her oppe i nord skifte hjul på bilen.


Kald snø og varm asfalt er så ulike tilstander på veien at det ikke finnes et dekk i. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!

Kjøp best i test 18v slagtrekker dewalt ah billig i nettbutikkene. De minste jekkene klarer ikke løfte opp større biler, som vi brukte i vår test. Til de laveste bilene på den annen side kan man trenge en lav jekk,. Bosch Batteridreven slagtrekker GDS V-EC 2L-boxx Solo 2. Test : Festool TXS 18V – Komfortmester til lett.


Muttertrekker med automatisk stopp 16.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg