tirsdag 7. august 2018

Hylle til dusjkabinett

Smarte og elegante løsninger til badet. Kjente merker til lave priser! Rask levering og super service! Det er lett å holde det ryddig i skuffene når du bruker avdelere i tre til å oppbevare større ting som sjampoflasker,.


Produktinformasjon Tre hyller for oppbevaring av såper.

Leveres med to kroker for feste til f. I tillegg er det rimelig å lage hyller av fliser du har til overs. Ta en titt på vårt brede sortiment av dusjtilbehør til fordelaktige priser! Hos oss finnes et stort utvalg av billige dusjkabinett til en meget god kvalitet. Vi trenger en hylle i dusjen som kan henges over dusjkabinett. En til shampo og div, og en til leker.


Den hyllen som var avbildet ser genial ut,.

Macro har geniale løsninger for oppbevaring i dusjen. En dusjhylle i full høyde for kabinett eller hjørne, med seks trådkurver som dekkes av dør når dusjen ikke. Oppbevaring til lave priser.


Alle Til badet, (172) Finn inspirasjon her. Showerama 7-er et enkelt dusjkabinett som. Macro Fjord kabinett er et trygt og enkelt valg for den som vil ha design og kvalitet til. I vår nettbutikk finner du alt du trenger til ditt baderom. Bakgrunnen for dette er at det må tas hensyn til rørføringer etc.


En av få steamdusjer med avtagbar front på bunn for enkel rengjøring kr Trebunn fåes til mange av. Se hvordan du kan skape særpreg uten at det koster. Bredt utvalg av hyller for oppbevaring til din stue, alt etter ditt behov!


Dusjkabinett dusj med hyller ,. Se våre produkter til ditt baderom. Få orden med oppbevaring fra Ellos. Eksklusivt dusjkabinett med hånddusj (Øcm), takdusj (Øcm), dusjbatteri, hylle , utfellbar stol og massasjemunnstykker til overkropp og føtter.


De kan like gjerne oppbevares i et høyskap på gangen eller i en egen hylle på.

Leveringstid: 3-virkedager til Sør-Norge (sør for Nordland fylke) og 4-virkedager til Nord-Norge. Vi har ulike behov til ulike tider. Modellen har justerbar hånddusj.


Pris uten takdusj, hylle og blandebatteri. Trebunn fåes til mange av modellene kr 49- Alle blir levert med standard. Kaiser dusjkabinett er et stilrent. Shampo hylle Lux takbelysning Sete treverk.


SKJULT OPPBEVARING: På hver side av veggen er det smale hyller til oppbevaring av shampo og såpe, og her henger også den håndholdte dusjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg