torsdag 9. august 2018

Motorsagbukse

Billig verneutstyr til motorsag. Bestill på nett hos Clas Ohlson. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


Drivstoff-, olje- og varmebestandig og utrolig slitesterk bukse med fem materiallag og lav vekt. Veldig slitesterk vernebukse med seler og sagvern foran, av beskyttelsesklasse 1.

Svart og grå yttertøy med orange striper i siden og 1 bevernylon. Behagelig bukse med sagbeskyttelse foran på bena og regulerbart liv med høyere linning bak. Slitesterk, 2-veis stretch. Brensel-, olje- og varmebestandig bukse. Her kan man med enkelhet produsere kledning, konstruksjonsvirke, laft og benker.


Sagbruket har en kompakt og lett utforming. Sammenlign priser på Bensindrivne, Elektriske. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.

Motorsager fra Husqvarna gir deg kraft og ytelse som dekker dine behov. Utvalget vårt omfatter alt fra kraftige maskiner til mindre sager for felling, beskjæring og. Sender over hele landet Kr: 19- Vi har også flere typer vernebukser på lager.


Vi regner med at dette er greit for deg, men du kan hoppe av om ønskelig. We have updated our integrity policy. By continuing to use our website you agree to these terms and conditions. Read more about the integrity policy.


For å kunne arbeide med motorsag så trygt og sikkert som mulig, må du bruke forskriftsmessig bekledning og utrustning. Klærne skal være hensiktsmessige og ikke. STIHL - VIKING Informasjon om firmaet Andreas STIHL AS og det mangfoldige produktsortimentet av motormaskiner: Motorsager, kjedesager, trimmere, hekksakser.


Test av motorsager Stor test av motorsager Vi har testet motorsager for viderekomne. Vernebukse i fullstretchmateriale med hele stretch i yttertøyet som gjør at plagget sitter bra, beholder passformen og gir en. Pfanner er kjent for meget god kvalitet og komfort når det gjelder verneklær. Gladiator Chainsaw Protection Trousers EN471. Dette er klær som er lagd i Europa.


Karakteriserer meg selv som absolutt.

Jobber du i hagen med maskiner eller generelt med tunge ting er vernestøvler noe man bør unne seg. Disse har såler som gjør at du kan tråkke på. Bukse med motorsagvern med to innstikkslommer, baklomme med glidelås, forlenget rygg, oransje linning, oransje diagonal nedtil, elastikk i midjen, 9-lags. Polyester med toveisstrekk og god slitasjemotstand.


Tåler drivstoff, olje og varme. Burde vel være litt flau for å spørre. Har en God men årene går gammel Husqerna 55.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg