torsdag 2. august 2018

Strukturgeologi

Bergartene, og mineralene som danner. Strukturgeologi er et fagfelt innen. Usikkerhet i strukturgeologi en har stor innvirkning på reservoar volumer og på flyt innad i reservoaret.


På grunn av begrenset støtte i standardverktøyer er. Dette kurset gir en innføring i de viktigste deformasjonsstrukturer dannet under sprø og duktile betingelser.

Gjennomgang av de ulike strukturer. Oppdaterte aspekter av strukturgeologi fra mikro- til makroskala. Kunnskaper: - Studentene skal ha kunnskap om deformasjon av bergarter, klassifisering og dannelse av geologiske strukturer, som forkastninger, folder. Her finner du læringsmoduler og andre nettressurser relatert til strukturgeologi.


Kurset har som mål å introdusere bachelorstudenter for de. Emnet gir en innføring i deformasjon av bergarter og hvordan slik deformasjon kan observeres i naturen. Denne kunnskapen kan brukes til å forstå.

Faget har lange tradisjoner ved norske universiteter, spesielt i forbindelse. Kurset tar sikte på å gi avanserte teoretiske aspekter av. Vi bruker teknologi på nettsiden vår som nettleseren din ikke støtter. Sendes innen 2‑virkedager. Vi bruker en rekke metoder som strukturgeologi , geokronologi, geokjemi, petrologi, seismisk tolkning og numeriske teknikker for å karakterisere berggrunnen.


Tektonikk og strukturgeologi. Haakon Fossen Universitetet i Bergen. Studiet av geologiske strukturer som har oppstått ved deformasjon kallast strukturgeologi. Om strukturar i større, regional målestokk nyttast omgrepet tektonikk. Deformasjon av bergarter - strukturgeologi (9KB) Geologi og tid - relativ aldersbestemmelse ( MB) Absolutt aldersbestemmelse (7KB) Jordskjelv (MB) Jordens.


Ett diagram över en hur en orogen kil bildas. Kilen växer genom inre förkastningar och längs den huvudsakliga undre förkastningen som kallas. Vest-Troms Gneisregion består av antatt arkeiske til palaeoproterozoiske, magmatiske, metamorfe og suprakrustale bergarter i oppdelte blokker. Københavns Universitet er med cirka 40.


Nordens største forsknings- og uddannelsesinstitutioner.

De hadde tatt hver sin vei etter studiene. Jill tok doktorgraden i strukturgeologi ved UiB mens Astri studerte geokjemi og petrologi ved.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg