fredag 24. august 2018

Steinkutter til salgs

Ny steinkutter i meget høy kvalitet med vendbare kniver. Grunnet lav vekt kan den sendes med Posten = Lave fraktpriser! For betong og granitt arbeider. Vi har nå steinklype til salgs fra Finn.


Retrades kommisjon er inkludert i budet. Evt håndteringsomkostninger og moms tilkommer.

Stor steinkutter med mulighet for å klippe opp til 3mm! Meget presis og god kutter! Du er nå innlogget, men du må aktivere brukeren din med aktiveringslinken som vi sendte til deg før du får publisere tråden.


AL-Steinsaks er lett å bruke og svært slitesterk. PROBST Steinklipper veier ca. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service!


Vi leier ut verktøy og maskiner til bygg og anleggsbransjen, industrien, offentlige etater. Framaksel med sving og hjul til salgs kr 200.

Proff steinkutter til leie. Stått på john deere rx kan evt bruks på rennebil ol. Ingen produkter er for tiden til salgs. På denne siden vil du finne verktøy, maskiner og produkter vi ønsker å selge. Jeg godkjenner at dere mottar og lagrer dataen jeg har fylt inn i skjemaet.


Det er en stor glede å presentere vår nye salgs - og markedssjef, Geir Østrem. Geir har lang og variert erfaring innen salg, markedsføring og logistikk. Man har i hovedsak to typer kantstein,.


Velkommen til oss på Jula! Oppdag hva vi kan tilby deg! Nettmagasinet Bolius har testet hvilken fugesand man bør benytte til belegningsstein for å unngå ugress. Skiguard 8til salgs , stått på en BMW. Salgs og leveringsbetingelser.


Prisene er basert på de til enhver tid gjeldende prislister. Vi tar forbehold om prisendring i tilbudsperioden. MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang.


Dette dreier seg for eksempel om fliskuttere. Vi bruker cookies for at Ramirent skal gi deg en bedre brukeropplevelse.

Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. NOBI Hagekatalog med alt du trenger til ditt uterom av belegningsstein, heller, drensrenner, kantstein, støttemur, mørtel, lim, fug m. Vi leverer hele sortimentet til Metabo. Ta kontakt for bestilling!


Anvema AS er Metabo Partner - års garanti på alle batteridrevne maskiner fra Metabo! Ved å logge deg inn får du tilgang til dine tidligere ordre, og trenger heller ikke å fylle inn dine opplysninger ved hvert kjøp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg