onsdag 8. august 2018

Multi 2b

Regning med tall med ett og to sifre – nivå. Elevene får nye utfordringer hver gang de går inn på nettstedet. Her finner du alle våre digitale læremidler samlet på ett sted. Send oss gjerne en e-post.


Logg inn for å få tilgang til dine. Disse nettsidene trenger Adobe Flash for å fungere.

Klikk på knappen under for å laste ned og installere siste versjon av Flash. Hvis du har problemer med å. Easily share your publications and get. Nu har du mulighed for at bruge det digitale værktøj. Bjørnar Alseth, Ann-Christin Arnås, Henrik Kirkegaar Mona Røsseland.


Verket knytter teori mot aktiviteter, og aktiviteter mot teori. Aktivitetene står i sammenheng med det aktuelle fagstoffet slik at elevene opplever aktivitetene som. Resultater fra søkemotorer!


Multi rahpá njuovžilvuođa matematihka.

Vennligst kontroller at Adobe Flash Player er installert og JavaScript er slått på. Vi har følgende formater tilgjengelige. Du må slå på Javascript i nettleseren din. Elev: Tast inn koden du fikk av læreren din. Uninett understreker at Uninetts tjeneste Feide, og.


English dictionary definition of multi. Gyldendal Undervisning skal gi viktige bidrag til at barn, unge og voksne lærer mer og bedre, og slik er rustet til å møte livets oppgaver og bidra positivt til et. Gratis ressursser for elever og lærere.


Du kan også lese om hvilke. Kapittel - Tallfølger, partall og oddetall. Nettoppgaver til læreverk i matematikk for 1. Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Fredriksborg er et investeringsselskap med base i Fredriksta med kjernevirksomhet innenfor forvaltning og utvikling av bolig- og næringseiendom.


The Mitsubishi MU-is a Japanese high-wing,. X Lesebok 2A Lesebok 2B Arbeidsbok 2A Arbeidsbok 2B D-bøkene krever innlogging. Dersom du ikke har tilgang, ta kontakt med oss:.


Rapid fire, small calibre projectile weapon. Lokus er Aschehougs portal for digitale læremidler. Læremidlene på Lokus inneholder interaktive oppgaver og andre læringsressurser for elever, samt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg