tirsdag 18. september 2018

Gassbrenner mat

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Billige kvalitets kjøkkenredskaper.

Stort utvalg hos Clas Ohlson. Prøv våre splitter nye matkasser! Når du bruker en hel dag på fjellet, er et gasskjøkken det perfekte redskapet å ta med seg når du skal lage mat eller koke kaffe. En gassbrenner er et allsidig redskap som brukes til mer enn du kanskje tror. Skal du lage crème brûlée trenger du en god gassbrenner for å få det perfekte.


Coline gassbrenner - COLINE. Perfekt til Crème brûlée, flambering av mat og karamellisering. Passer også til tenning av grillen, peisen etc.


Mat laget på stormkjøkken er topp, men om man er lei av å bære og stadig kjøpe rødsprit kan gassbrenner være en god løsning.

Hvor mange skal du lage mat til? Er du på tur alene, eller kun sammen med én annen person kan en toppmontert gassbrenner fungere fint. FUNKTION GASSBRENNER PROFF I STÅL Gassbrenner i stål til både proffen og hjemmekokken.


Min søster ønsker seg en gassbrenner til jul av typen man kan bruke for å karamellisere tippen av creme bruleen eller gjøre svoren på ribba sprø. Varm mat – overalt, stabilt og effektivt. Primus EasyFuel II Gassbrenner. Så tar det tid å få fyr og få opp nok varme og glør til å begynne å lage mat. Rask levering og super service!


Enkel bestilling og rask leveranse, kjøp din nye Gassbrenner i dag! For lodding, tenning av gr. Turkjøkken Gassbrenner Multifuelbrenner Vedfyringskjøkken Tilbehør. Om du får mat i brenneren, rengjør den med en gang platen. Hos G-Sport finner du gassbrenner , kokeapparat, turmat og annet utstyr til matlaging i friluft.


Kokeutstyr- UT og lage mat ! Justerbar flamme ved hjelp av trimmehjul , gjør at du har full kontroll på intensiteten på flammen når du skal lage mat. CAL Gassbrenner Rustfri er en praktisk og komfortabel brenner. Brenneren veier kun 2gram og passer alle ventilbokser med standard gjenger.


Syklonbrennermunnstykket er utstyrt med.

Prisløfte, åpent kjøp og kostnadsfritt bytte. Kjøp gassbrenner hos Outnorth.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg