fredag 7. september 2018

Tredreiebenk

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Holzmann og Vario - finn dem her! Tredreiebenk : Vi sender fraktfritt over hele landet ved forhåndsbetaling. Skal du kjøpe tredreiebenk MÅ du ha en som er vridnings stabil.


Vi har nå tredreiebenk til salgs fra Finn. Jula sin tredreiebenk er ikke stiv nok. Det anbefales sterkt å kjøpe en som er av støpejern. Fra den tyske verktøysgrossisten Güde.

Den har klør, som alle justeres. D300F har variabel hastighet. Passer per-fekt til dreiing av mindre treting og til kurs-virksomhet. En kvalitets dreiebenk i støpejern.


Forhandlere av tredreiebenk og hvor kjøpe tredreierbenk. Her finner du anbefalte forhandlere. Leveres med drivespiss, dreieanlegg.


Kurs i tredreiing for nybegynnere og de litt øvede holdes kontinuerlig. Kontakt meg for mer informasjon. Jeg tar maks to elever og du får derfor en tett oppfølging.


Svært kraftig dreiebenk i støpejern utførelse med stor senterhøyde og Trinnløs hastighet med elektronisk frekvensomformer. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Tiden for tvinnede skjøteledninger, dårlig batteritid og ømfintlig utstyr er over.


MICRO- tredreiebenk DB2og tilbehør. Dreiebenk til salgs fra Kr. Hvis du bruker en vanlig boremaskin som motor, kan du skaffe deg en rimelig dreiebenk som du kan bruke til mange småarbeider, også kopidreiing.

ZMM dreiebenk type CU3Light - Demo. Data for gjengetappen til spindelen finner du i instruksjonsboken. Har du ikke denne anbefales det å kontakte leverandøren for.


Vi kan levere det meste innenfor manuelle og cnc styrte dreiebenker. Vi leverer manuelle dreiebenker fra Weiss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg