fredag 14. september 2018

Slissemaskin betong

En slissemaskin som freser veggkanaler i bl. Ikke bruk tid på slissing, utbanking og kosting! Bruk halvparten av tiden på. Et raskt og bekvemt verktøy for profesjonell slissing.


Denne maskinen slisser spor i betong , leca og murstein.

Benyttes hvor man skal legge inn kabler eller rør i. Kontakt oss i dag ved behov for leie! En elektrisk slissemaskin for slissing i betong , Leca og murstein. Tilkobling for ekstern støvsuger. Maskina kan slisse både i betong , leca og murstein Produktdetaljer.


Hvor mye jobb er dette for en nevenyttig amatør med innleid slissemaskin? For installering av både el. Betong tåler mye trykk og en loddrett slisse på en vegg har bare svekket veggen.

Betong , fliser eller stein må alltid kuttes med en skjæredybde på 50mm eller mindre. Hendig og lett slissesag for skjæredybde opp til mm BRUK: – Fresing av slisser og spor i betong , fliser og mursten – Elektriske installasjoner og nedfelling. Erkat betongfres EX serie, for gravemaskiner, kompaktlastere og hjullastere fra til tonn.


Slissemaskin - slissesager for utleie. Disse maskinene kan frese bort asfalt og betong med høy presisjon og. På jobber hvor det i tillegg til opprensing er nødvendig å sjekke hvor godt betongen sitter og hvor man eventuelt ønsker å. Vi bruker cookies for at Ramirent skal gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies.


Vi har et bredt utvalg av slipe- og freseverktøy for betong. Her kan nevnes store- og små betongslipere, store- og små betongfresere,. Spesielt utviklet for utfresing til ettermontering av vannbåren varme.


Den kraftige motoren i kombinasjon med vårt spesielle. Baier BDN 463-(våt) er en diamant slissemaskin med diamant-skiver til våt- eller tørrfresing. Vår største styrke er diamantverktøy teknologi, spesial maskiner for betong , granitt og asfalt. Nytt passord er nå sendt til din e-post adresse.


Baier_ slissemaskin - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.

Ditt søk i Skedsmo ga ingen treff, derfor har vi utvidet området vi søker i. Vibrasjonsplate med fjernstyring Les mer. Betongsliperen er vibrasjonsdempet, noe som gir brukeren en høy grad av komfort og beskyttelse av håndledd. Smart Utleie tilbyr leie av maskiner, utstyr og riggtjenester til private og profesjonelle kunder i offentlig og privat virksomhet.


Vi har mer enn års erfaring med utleie til bygg- og anleggsbransjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg