tirsdag 11. september 2018

Jotun terassebeis

Bestill enkelt i vår nettbutikk. Eller besøk en av våre butikker. Finn jotun trebitt terrassebeis. Beste Priser På Jotun Terrassebeis.


Beskytter terrassen mot solens skadelige UV-stråler og fremhever og bevarer den naturlig trestrukturen. Trebitt Terrassebeis gir en vakker, matt og slitesterk overflate.

Noen timers arbeid er alt som trengs for å med god samvittighet kunne slappe av i inntil tre år på den sesongklare terrassen. Gammel terrassebeis fjerner du enkelt. Beregn hvor mye maling du trenger i vår malingskalkulator. Fremhever og bevarer treverkets naturlige flotte utseende.


Kraftig rensemiddel med blekeeffekt til tidligere behandlede terrassegulv og hagemøbler. Hvis været skifter brått og du nettopp har beiset,. Lisbeth Larsen er fargesjef hos Jotun , og en av landets mest etterspurte trendanalytikere.


Trebitt terrassebeis – farger for helhet og harmoni uteglede Den optimale.

Lurer du på hva du skal tenkte på når du skal beise terrassen? Produktsjef i Jotun , Gerd Liverød Hagen, gir deg gode svar på ofte stilte spørsmål. De mest populære husfargene 16.


Jotun har samlet de mest populære og tidløse fargene sine i et nytt. Easily share your publications and get. Spesialbeis som gir terrassen et eksklusivt matt og holdbart utseende samtidig som den beskytter terrassen og hindrer gråning og oppsprekking. Se hvilke terrassebeis farger du kan velge mellom her.


Helle er for tiden gjesteblogger hos. Rull og tørk av overflødig beis. Fra pris: 37per spann. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Butinox Terrassebeis gir en matt elegant overflate som beskytter og bevarer impregnert treverk.


TREBITT Terrassebeis i ny. Beisen er robust og fargebestandig med opptil års holdbarhet. På utkikk etter terrassebeis ? Velg blant terrassebeis i forskjellige farger fra leverandører som Jotun og Gjøco.


En oljebeis med spesialutviklet alkydolje som trenger godt inn og som pleier og bevarer og gir et naturlig vakkert utseende.

Frisk opp uterommet og gjør terrassen klar for ny sesong. En transparent olje spesielt beregnet på terrasser, hagemøbler og lignende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg