mandag 3. september 2018

Laserpeker lovlig

Nå er det forbudt å ha sterke laserpekere uten godkjenning fra Statens strålevern. Har du en laserpeker liggende, skal du levere den til politiet innen 1. Hvis du like vel finner på å bruke en laserpeker må du passe på at du har gode vernebriller som sikrer øynene dine mot øyeskader. Jeg mener derfor at det burde være lovlig å eie en laserpeker i hjemmet, men ikke i det offentlige. Dersom du vil innføre laserpeikarar med over ein milliwatt (mW) styrke til Noreg, må du ha spesielt løyve frå Statens strålevern.


Noen sier at 5mW er det kraftigste lovlig i Norge, andre sier det er 15mW, eller 10mW. For å søke om godkjenning av sterk laserpeker , klasse 3R, 3B eller fyller du ut søknadsskjema som du finner på Strålevernets nettsider,. Finnest det en liste over hvilken lasere som er lovlig og ulovlige når det gjelder å bestille til Norge? Nyheter, sport, kultur og debatt fra Hamar, Ringsaker, Stange og Løten.


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Lyset er ufarlig selv når øyet belyses over lengre tid. Laserpeker med batterier, rød.


Maks effekt er milliwatt (mW). På Rockheim Jam Station kan du utforske instrumenter og jamme til norsk populærmusikk. På Hiphop-rommet kan du tagge lovlig med laserpeker , du kan mikse plater på. Det er ikke lovlig uten godkjenning ogkrav til bruk er strenge - de kan brukes innenfor et avgrenset område utstyrt med advarselskilt. Jeg kan ikke si jeg syntes det er skrekkelig morsomt å bevege en laserpeker rundt i leiligheten, så det er nok mest for kattenes skyld jeg gjør det.


Spesialisten innen grønne lasere. Høy kvalitet og rask levering. Kjøp en grønn laser i dag! En laserpeker er en håndholdt laser med batteri eller annen egen.


Forslag til endret definisjon av laserpeker i strålevernforskriften § første ledd bokstav l. En kjent nettbutikk, som selger for det meste vanlige supplements som er lovlig overalt. Dette var visst reseptbelagt stoff i europa generelt. Erstatte spillere og ledere (Regel – ) I tilfeller der et lag ikke har benyttet seg av det maksimalt antall spillere (regel ) eller ledere (regel ) som.


Hvordan finner jeg gamle britiske våpen? POF etter på rifle cartidge saker? Anskaffelse av godkjenningspliktige laserpeker av klasse 3R,.


Det fungerer i prinsippet ganske likt som en laserpeker eller -penn,. Se søknadsskjemaet for å finne hvilke opplysninger om laseren du må oppgi. Om du har en laserpeker ,. Informasjon fra Tolletaten om blant annet netthandel, kvoter og import og eksport av varer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg