torsdag 27. september 2018

Rasp spiseforstyrrelser

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Regional seksjon for spiseforstyrrelser ( RASP ) er en av fire regionale enheter i Norge som behandler spiseforstyrrelser , og har ansvaret for pasienter fra hele Sør. Spiseforstyrrelser fører til overopptatthet og konstante tanker om mat, spising, kropp og vekt. Bulimi og anoreksi er kjente spiseforstyrrelser. Intensivpsykiatrisk døgnenhet er en enhet på Rasp som skal ha kortere innleggelse enn de øvrige døgnenhetene.


Vi beregner en maksimal innleggelsestid på 4-uker.

RASP behandler bare dem som er aller. Regional avdeling for spiseforstyrrelser ( RASP ) skal tilby ett høyspesialisert behandlingstilbud til pasienter med. Jeg er ei jente på år, som er innlagt for anoreksi på RASP , Ullevål sykehus.


De mest kjente spiseforstyrrelsene. Ulrikke fikk raskt diagnosen anoreksi, en spiseforstyrrelse. De aller fleste med en spiseforstyrrelse blir frisk, men ikke uten hjelp og behandling. Få en oversikt over kontaktpunktene i behandlingssystemet.


Andre spesifiserte spiseforstyrrelser. Semistrukturerte intervjuer som Kiddie-SADS.

En stor mengde forskning viser at det er avgjørende at spiseforstyrrelser er diagnostisert og behandlet tidlig. Intervensjoner har mye større sjanse for å lykkes. Slik kurerer vi spiseforstyrrelser.


Tankene er der hele tiden. Det er ikke plass til noe annet enn kropp, vekt og mat. Når tanker og handlinger om mat, kropp og vekt tar så stor plass at det går utover livskvalitet og mulighetene til å leve et vanlig liv, har man en spiseforstyrrelse. Vi retter vår virksomhet mot pasienter, deres familier og behandlere som arbeider med spiseforstyrrelser blant barn og unge i Nord-Norge. RSS tar imot pasienter opp.


I innbydelsen sto det: Behandling av spiseforstyrrelser har den. For at det kompetansemessig skal være mulig å etablere en slik spesialisert poliklinisk funksjon fra RASP sin. Anoreksi er en alvorlig spiseforstyrrelse , som kan skade helsen din og sette livet ditt i fare. Derfor er det viktig at du søker hjelp tidlig.


Rooy om spiseforstyrrelser. Norsk selskap for spiseforstyrrelser er en sammenslutning av behandlere og forskere som arbeider med spiseforstyrrelser. Selskapet ble stiftet i Bergen 6. RASP : Trenger bedre samarbeid rundt spiseforstyrrelser. Diabetes og spiseforstyrrelser er en vanskelig kobling å håndtere – også for helsepersonell.


Laura Hill om behandling av voksne og unge voksne med.

Hvordan bedre forståelser av og behandling av spiseforstyrrelser. Kognitiv atferdsterapi for spiseforstyrrelser Marianne Garte Psykologspesialist Poliklinikken RASP Regional poliklinikk - RASP Henvisninger fra DPS og BUP Helse. Helle Borchgrevink (48) spiste så mye mat at hun måtte låne penger for å betale den. Hun hadde spiseforstyrrelser i år. Det måtte nesten bli et lite besøk bortom bygget til RASP.


Jeg utviklet ikke spiseforstyrrelser før i slutten av tiende klasse,. Programleder Helene Sandvig lurer på hvordan det er å leve med en angstlidelse. På Modum Bads angstavdeling møter hun mennesker som sliter med alt fra sosial.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg