mandag 10. september 2018

Karmskruer montering

En kjent utfordring for håndverkere er at karmen kan sprekke eller flise seg ved montering av dører og vinduer. For å løse dette problemet har Essve. Monteringsanvisning for karmskruer 1. Forbor karmen med ett mm hull tvers igjennom. Ved montasje i treverk: bruk 5mm sentreringsbor. Karmskruer brukes ved montering av vindus- og dørkarmer og består av en gjennomgående skrue utstyrt med en yttergjenget hylse.


Hylsen gjør at karmen kan justeres. Har funnet to forskjellige typer karmskruer , og det finnes sikkert flere varianter, hvilken type er best til montering av vinduer og dører? Karmen festes i de øverste hjørner med karmskruer,.


Materialet som er benyttet i veggen hvor døren skal festes i, bestemmer hva slags festemidler du må benytte. Fest så med treskruer eller karmskruer. FrameFast kan bestilles ferdigmontert i karmen på alle. Med hjelp av disse hylsene kan karmen spennes og justeres på plass før den endelig skrus fast.


Tilbehør Motek karmskruer. Handle sikkert hos Clas Ohlson. Karmskruen brukes til montering av vinduer og dørkarmer som er forboret. Den skal dras inn med en sekskantet maskinnøkkel og justeres med håndnøkkel.


Afmontering og montering 2. Karmhylser bør anvendes ved montering av karmen. For montering av dører og vinduer. Start montering av innedør ved å legge ut karmsidene og overstykket på et rett underlag slik at hengslene havner på riktig side. Hvilke verktøy trenger jeg? Karmskrue Ler beregnet til montering av små og lette vinduer og innvendige dørkarmer i tre, betong, lettbetong og hulltegl.


Til montering af dør- og vindueskarme direkte i beton, gasbeton, Leca- og mursten. Der skal forbores 6-mm. Køb dine skruer og søm hos frishop. Vil fører hele NKTs og Paslodes sortiment til den professionelle og gør det selv.


Hard Heads karmskruebor er beregnet for å bore vindus- og dørkarmer av tre ved montering med karmskruer. Montagebøsninger kan med fordel anvendes ved montering af karmen. Ved hjælp af disse stilleskruer kan karmen spændes og fixeres på plads, før den endeligt. Karmen skal festes med karmskruer , så det bores tre hull i begge sider av karmen med et trebor.


Med en slagdrill bores det gjennom karmen og inn i muren. FØR MONTERING Kontroller att du har fått riktig produkt og fri for skader. Ved behov må det brukes karmskruer. KLARING Toppkarmen må ikke belstes.


Det må ikke brukes kiler mellom overkarm og drager. Montér er Norges største byggevarekjede med alt du trenger for store og små oppussingsprosjekter. Bygg terasse, male rom inne eller ute, legg nytt tak, lage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg