onsdag 12. september 2018

Kremet tomatsaus pasta

Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Her serveres pasta med en mil fyldig og kremet kjøttsaus. Retten er laget med mye grønnsaker, slik at barna får i seg mye grønt uten at de tenker over det. Du har hørt det før – følg meg på snap, for det er der disse kjappe middagene blir til. Ikke alle måltidene jeg lager på snap er bloggmateriell, av og til.


Prøv den til pasta , pølser, kylling eller kalkun.

Rask og lettvint pastarett der vi får det beste ut av få ingredienser. Pasta med ferske tomater, hvitløk og basilikum er noe av det beste som finnes! Kremet Pasta med Laks og Persille 29. Dette er skikkelig kosemat.


En italiensk klassiker som er perfekt til helgekosen. Kylling kokes i tomatsaus til mør og saftig, og nytes med pasta og revet ost. Tagliatelle med kremet tomatsaus.


Pasta med kremet vodka- tomatsaus , reker og ruccula tilfredsstiller alle smaksløker og karbocravings.

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Lag ekte pastaretter med hjemmelaget pasta og gode oppskrifter på pastasaus. Disse store saftige kjøttbollene som svømmer i en kremet tomatsaus og gratineres med ost kan friste hvem som helst! Kjøttboller med tomatsaus og pasta. Jeg sliter litt med å bruke opp det som er i kjøleskapet før det er i kastbar form.


Det er ikke alltid en har tid til å lage det en hadde tenkt til middag, det. En annen ting med akkurat denne sausen er at den er nemlig min egen universiell kremet tomatsaus ! Server med ris, rustikk brød eller pasta. Høres ut som det kjedeligste av det kjedelige på en fantasiløs barnemeny. Og det kan det også lett bli! Hva er hemmeligheten bak en.


Lyst til mellommørkt øl med moderat alkohol går fint til tomatsaus. Ung hvitvin med en del frukt går fint til pasta med kylling og ostesaus,. Vi synes denne oppskriften på tomatsaus er verdens enkleste - og beste!


Tomatsausen er super som pizzasaus,. Sausen er super på pizza, til pasta ,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg