mandag 17. september 2018

Slissemaskin pris

En slissemaskin som freser veggkanaler i bl. Ikke bruk tid på slissing, utbanking og kosting! Bruk halvparten av tiden på. Registrer deg som kunde i vår nettbutikk og få tilgang til produkter, priser og ordrehistorikk. Hilti DC-SE slissemaskin.


Største kuttedybde: mm Største kuttebredde: mm. Pris forstås eksklusiv tilbehør og forbruk. For installering av både el. En elektrisk slissemaskin for slissing i betong, Leca og murstein.


Tilkobling for ekstern støvsuger. Vanskelig å anslå pris for deg. Hendig og lett slissesag for skjæredybde opp til mm BRUK: – Fresing av slisser og spor i betong, fliser og mursten – Elektriske installasjoner og nedfelling. Hvor mye må man dekke til?


Betongsaging og sliping kan leies hos Utleiesenteret. På virkedager beregnes ett leiedøgn fra kl. Duplo har med modell DC-6Pro en helautomatisk maskin til bruk for skjæring og rilling ved digital produksjon av visittkort, innbydelskort, gratulasjonskort, CD. Det vi ikke har - det skaffer vi! Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser ! Nye priser - nettsiden blir oppdatert med nye prisen innen torsdag 13. Elverum har allerede holdt sitt første kurs i Varme. Teleskoplaster 2meter Dag Pris på forespørsel Strømaggregat Strømaggregat kW Bensin Dag kr 3100. Slissemaskin Dag kr 3600.


Hver eneste dag er vi rundt ved våre konkurrenter og sjekker priser for å gi DEG lavest pris i markedet. Les mer om pristryggheten her. Denne katalogen har ikke priser , men vi har forskjellige rabattmaler, som er justert etter uttak. Se utvalg og priser , og reserver verktøyet du trenger ved å klikke her.


Søk eller naviger deg frem til aktuelt verktøy. Navigering: Forside - SLISSEMASKIN - Bestilling: Lag bestilling: Trinn av 6: SLISSEMASKIN. Vi bruker cookies for at Ramirent skal gi deg en bedre brukeropplevelse.


Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. Gulvslipemaskin for tregulv. Gulv og kantsliper (samlet pris ) Variosliper for bl.


Noen modeller kan også selges videre til en god pris på bruktmarkedet, noe som i sin tur reduserer kostnaden du har hatt. Vi tilbyr utleie av byggmaskiner til profesjonelle og private. Ta kontakt med oss for en hyggelig pris på leie - enten det er over.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg