torsdag 16. november 2017

Biltema lakk kvalitet

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Funker d like bra som dyrare lakk ,. Tenkte å teste denne på den sink-grunningen jeg skal. Høres dyrt ut men, kanskje verdt det? Noen som har erfaring med 2K polyuretan båtlakken til biltema ? Skal lakkere noen felger svart, og biltema har svart 2K lakk som egentlig er beregnet til båt.


Mykbehandlet ekte pusseskinn av høy kvalitet. Ikke noe problem å få smurt utover litt lakk med maskeringstape og spraybokser. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr.


Biltema har et nytt produkt. Jeg ser at biltema selger bremseklosser uftattelig mye. Motoren lakk som en sil før. Bruk de ekstra pengene og kjøp kvalitet fra. Logg inn for å følge dette.


Lakk for motordeler, varmelakk ,vanlig lakk ? Clipperer tynflytande olje som trekker godt inn i veden og Clipperer ein slags tjukk lakk ein smør. Hva smører jeg på før lakk ? Lurt å handle en av kvalitet. Kjøp den komponentlakken de har. Har egentlig tenkt å kjøpe Fluid film å sprøyte me spesielt med tanke på ramme innvendig.


Men min erfaring er at det ikke stemmer! Om du velger en eller to-komponent lakk er det delte. Kvalitet på skiver er i sjelden grad påvirket av pris,. Da satser jeg på noe bedre enn biltema lakk.


Lettere og holde ren og slipper korrosjon. Hvis du bare skal lakke noe for å få hel farge, så har biltema noen farger med 2k lakk eller topcoat som de kaller det. Epoxy grunninga derifra er også veldig fin.


Snakket litt med en fyr på SP om kvalitet på bremseskiver og han snakket. Er bremseskiver og klosser fra biltema grei kvalitet ? Har senere kjøpt lakk som ikke har holdt like bra etter sandblåsing og lakking.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg